Melanie Peltzer van Cijferadvies geeft goed (cijfer)advies! (Foto: PR)
Melanie Peltzer van Cijferadvies geeft goed (cijfer)advies! (Foto: PR)

Goed ondernemen is gebaat bij Cijferadvies

kijk op de wijk

PIJNACKER – Cijfers. Niet iedereen is er goed in. Toch heb je er als ondernemer mee te maken. Kun jij wel wat goed advies en begeleiding gebruiken op dat gebied? Maak dan kennis met Melanie Peltzer van Cijferadvies!

De Pijnackerse Melanie Peltzer is aangesloten bij CijferAdvies, een samenwerkingsverband van zelfstandige boekhouders. En zij is goed met cijfers! Maar meer nog: Melanie richt zich met haar administratiekantoor op regionale ondernemers die naast hun administratie behoefte hebben aan goede financiële begeleiding. "Voor ondernemers is het vaak lastig om tussen alle administratie- en accountantskantoren een keuze te maken. Door het ruime aanbod is het vaak moeilijk te zien waar een kantoor gespecialiseerd in is", legt Melanie uit. "Ik focus mij op advisering en persoonlijke aandacht."

Cijfers bespreken
Door de toenemende automatisering en de daardoor effectievere en efficiëntere werkmethoden, ontstaat steeds meer ruimte. Daarnaast heeft een ondernemer behoefte aan kengetallen en cijfers om op te kunnen sturen; waar zitten de kansen binnen de eigen onderneming? "Juist hierin wil ik mij onderscheiden", zegt Melanie enthousiast. "Mijn brede ervaring als administrateur en controller maakt mij een steun en toeverlaat voor de ondernemer die grip wil houden op zijn of haar cijfers en bedrijf." Want, zoals Melanie blijft benadrukken, Goed ondernemen vraagt om méér dan administratie alleen. Het gaat ook om advies, op basis van kennis van de markt en de regelgeving. "Dát is waar ik het verschil wil maken. Ondernemers zullen in de toekomst nog beter opletten of hun administratiekantoor het geld wel waard is. Te vaak zien we nog dat het kwaliteitsverschil uiteenloopt en er nauwelijks contact tussen de klant en het administratiekantoor. Terwijl er voor ondernemers veel meer kansen liggen als de behaalde cijfers bespróken worden. Het kwaliteitsverschil blijkt vooral uit de analyse van cijfers en de adviezen die CijferAdvies Pijnacker op basis hiervan kan en durft te geven."

Verrijking
De naam Cijferadvies dekt dus perfect de lading. Eerst zorgen dat je cijfers op orde zijn, maar daarna kijken wat die cijfers zeggen en wat je er mee kunt doen. Advies dus. "Binnen CijferAdvies beschik ik over adviseurs op allerlei gebied, zoals belastingen, subsidies, personeelszaken en andere mogelijke vraagstukken waar een ondernemer mee te maken heeft. Samen met mijn eigen expertise wil ik zo een verrijking zijn voor ondernemers en natuurlijk ook voor verenigingen en stichtingen. Indien gewenst ben ik ook inzetbaar bij jou op kantoor, zodat de werkzaamheden direct en met regelmaat binnen jouw eigen vertrouwde omgeving worden uitgevoerd en de lijnen kort blijven. Ik kom graag kennis met u maken!" https://cijferadvies.nl/vestiging/pijnacker/