<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
"Muzikale talenten op het podium bij Rootz Muziekschool" (foto: Liesbeth Bergen)
"Muzikale talenten op het podium bij Rootz Muziekschool" (foto: Liesbeth Bergen) (Foto: )

Van harte welkom bij Rootz Muziekschool!

  kijk op de wijk

DELFT - Rootz muziekschool organiseert muzieklessen en -cursussen voor kinderen, jongeren, volwassenen, en ook voor senioren.

In Nootdorp geven docenten van Rootz les in 'Cultura' in de Dorpsstraat. In Delft is Rootz gevestigd in gebouw Delftstede op de Phoenixstraat, met inmiddels een riante ondergrondse parkeergarage voor de deur, en in Pijnacker is de leslocatie het CJMV gebouw, centraal gelegen op de Kerkweg. Op die laatste locatie stonden zaterdag 15 juni leerlingen en docenten van de locaties Nootdorp en Pijnacker op het podium. Een fotoreportage van die gezellige muzikale middag is te vinden op de Facebookpagina van Rootzmuziekschool.

Zondag 30 juni is de beurt aan de afdeling Delft. Let op, NIET op het adres van de lesruimtes in de Phoenixstraat: Een paar honderd leerlingen en docenten laten zich tussen 10:30 en 17:00 uur horen in het Rietveldtheater (adres: Rietveld 49, Delft). Er wordt gemusiceerd in drie zaaltjes tegelijk en het belooft weer een zeer afwisselend muzikaal festival te worden. Leerlingen van alle leeftijden en speelniveau's krijgen een kans en er is ruimte voor zowel pop- en jazzmuziek als voor klassieke muziek.

In de zaal boven het Rietveldtheater (de zaal van het DTG) zijn veel zangers en zangeressen te horen: Leerlingen van zangcoaches Ron van der Kraan en Vera Naus. Ook zijn hier gitaarleerlingen van Devin Brown, Sean Pithie, Wojtek Justyna, Chris Deuning en Bart Nijman te beluisteren. Liefhebbers van klassieke muziek moeten zeker komen luisteren naar het 'Klassieke Miniconcert' (15:45-16:30 uur in de grote zaal beneden).

Zeer gevorderde pianoleerlingen Michael Gan en Nellie Schut voeren werken van o.a. Bird en Shostakovich uit: 4-mains en werken voor 2 piano's met hun docent Yuliya Urinyova. Bovendien zal Nellie Schut met fluitiste Ulrike Miersch delen uit de schitterende Sonate voor fluit en piano van Mel Bonis ten gehore brengen. De afwisseling is groot want in dezelfde zaal staan ook veel drumleerlingen op het programma. De Studio op begane grond is de hele dag het domein van pianoleerlingen van de 15 pianodocenten die bij Rootz werkzaam zijn. Het complete programma met alle uitvoerenden is te vinden op rootzmuziekschool.nl.

Belangstellenden zijn op 30 juni van harte welkom in het Rietveldtheater: De toegang is gratis. Behalve kijken en luisteren naar al die leerlingen en de docenten kan men uiteraard informatie krijgen over de lesmogelijkheden bij Rootz en eventueel met 'open-dag-korting' inschrijven voor een 'Kennismakingscursus'. Op rootzmuziekschool.nl vind je informatie over de lesmogelijkheden. Of bel voor info met tel 015-3694902.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>