<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De modern uitgeruste werkplaats van Garage Randstad.
(foto: Garage Randstad)
De modern uitgeruste werkplaats van Garage Randstad. (foto: Garage Randstad)

Net dat extra – goed gekoelde – stapje bij Garage Randstad

DELFT - De dagen zijn weer warmer geworden. Dat hebben we allemaal wel gemerkt en zeker de automobilisten. Bij zomers weer is een goed werkende airco belangrijk. Breng dus snel een bezoek aan Garage Randstad!

Bij Garage Randstad is in Mei de Airco Actie begonnen en wegens succes wordt die in Juni en Juli gewoon voortgezet. "Het onderhoud en vullen van het aircosysteem is in de laatste jaren echt duurder geworden, maar wij gaan gewoon door met de actie", zegt Akif Cinar. "Want een goed werkende airco is erg belangrijk. In de auto mag het zeker niet te warm worden. Als er te weinig frisse lucht door uw auto stroomt leidt dat vaak tot een suf of bijna slaperig gevoel. En dat als je net op de autoweg in het buitenland zit."

Comfortabel wachten
Is de auto bij Garage Randstad in kortdurend onderhoud of voor een snelle reparatie, dan kan de klant even plaatsnemen in de vernieuwde wachtruimte. Op lekkere banken kan je even naar het grote televisiescherm kijken. Of je bekijkt op een ander scherm hoe het je auto in de werkplaats vergaat. "We hebben echt geprobeerd alles zo leuk en klantvriendelijk mogelijk te maken", aldus Akif. "Want het is natuurlijk al een zorg als je auto stuk is, dan moet het wachten comfortabel zijn."

Gratis Vakantiecheck
De nieuwste aanbieding van Garage Randstad is de jaarlijkse – gratis – Vakantiecheck. Hierbij wordt de auto op alle belangrijke punten gecontroleerd voor de vakantiereis begint. Nu Akif toch aan het vertellen is, hij heeft een oplossing voor het teveel olieverbruik van benzinemotoren in vooral BMW's. "Kom eens langs en laat je informeren. Met deze wijze van repareren gaan de auto's veel minder olie verbruiken en dus kostenbesparend rijden."

Vernieuwde website
Garage Randstad is niet te missen in Delft, met de nieuwe lichtmastreclame aan de Schoemakerstraat en de reclame-uitingen bij de Coop Wippolder. "En bekijk vooral onze binnenkort vernieuwde website eens! Lees alles over onze scherpe prijzen met altijd duidelijke afspraken en prijsopgave vooraf. We doen altijd net iets meer dan de rest, zijn ambitieus en hardwerkend, waardoor de mensen net iets meer krijgen dan waar ze voor betalen. Onze medewerkers staan voor je klaar. Benieuwd naar wat andere mensen van ons vinden? Kijk dan naar de Google Reviews!"

Garage Randstad
Cyclotronweg 29
2629 HN Delft
(015) 261 35 41
www.garagerandstad.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>