<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het strijkorkest Camerata Terra Reno treedt op bij Op Hodenpijl (Foto: Marco Bons)
Het strijkorkest Camerata Terra Reno treedt op bij Op Hodenpijl (Foto: Marco Bons) (Foto: Marco Bons)

Kerstconcert Strijkorkest Camerata Terra Reno

  cultuur

SCHIPLUIDEN - Op zondag 16 december staat het klassieke concert bij Op Hodenpijl in het teken van kerst. Strijkorkest Camerata Terra Reno en dirigent Marco Bons brengen klassieke meesterwerken in feestelijke sfeer.

Het strijkorkest verzorgt een muzikaal feest voor jong en oud. Het gezelschap wordt versterkt door de solisten Maria Pedano (sopraan & hobo) en Sasha Mashina (viool). Het publiek wordt meegenomen langs klassieke hits gespeeld door beroepsmusici en jong talent. Met onder meer van Mozart Eine kleine Nachtmusik, Ave Maria van Caccini, de Strijkersserenade van Dvorak, Rondo van Schubert en het Dubbelconcert van Bach.

Dirigent
Dirigent Marco Bons is een man met passie voor het vak. Hij is winnaar van meerdere prijzen bij internationale concoursen en heeft zijn eigen muzikale visie opgebouwd door te werken met vele opera- en symfonische gezelschappen en door het organiseren van eigen muziekproducties. Tussen de muziekstukken door vertelt hij meer over de muziek, musici en componist.

Luncharrangement
Ook te boeken, ons luncharrangement Start je middag goed met de zondagsproeverij, bestaande uit een kopje soep, een broodje, quiche en andere gerechtjes uit de bio-keuken van Op Hodenpijl.

Zondag 16 december Aanvang: 12.00 uur. Prijs: 17,50 euro. Inclusief lunch: 32,50 euro. Reserveren: www.ophodenpijl.nl. Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Adres
Restaurant en Cultuurkerk Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats. Wees welkom! Mooie muziek en lekker eten, wat wil een mens nog meer?

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>