Afbeelding

"We willen uitbreiden in service en beleving"

kijk op de wijk

Centraal gelegen op het Delftechpark ligt Kok Catering Service. Met de feestdagen in zicht is het weer alle hens aan dek voor het team van John Kok. En ook voor het nieuwe jaar zijn er volop plannen.

Gevestigd in het voormalig clubgebouw van V.V. Wippolder een vertrouwd adres voor de werknemers van omliggende bedrijven en de TU, voor een smakelijke lunch, maaltijd of goede bijeenkomst. Op de bovenverdieping van het pand beschikt Kok Catering Service over een drietal vergader- en congreszalen met alle benodigde faciliteiten. Daarnaast verzorgt Kok Catering Service, zoals de naam zegt, ook Catering in Delft en omgeving. "Met name voor bedrijven. Maar ook particulieren maken van onze diensten gebruik."

Nieuw team
John Kok is samen met zijn vader Bert eigenaar van Kok Catering Service. "Mijn vader, van huis uit chef-kok, is in 1985 met het bedrijf begonnen. Hij is, zij het wat rustiger, nog steeds nauw betrokken bij het bedrijf. Het afgelopen jaar maakte het trouwe team van Kok Catering Service wel een flinke verandering door. "Er gingen vier mensen met pensioen", vertelt John. Allemaal mensen die net als mijn vader enorm veel ervaring hadden en die soms wel dertig jaar bij ons werkten. Gelukkig hebben we er ook weer vier ervaren mensen voor teruggekregen en dat betekent dat onze klanten verzekerd kunnen zijn van onze prima kwaliteit en service." Net als bij vader Kok geldt ook voor de 'pensionado's': helemaal loslaten doen ze het nog niet; "Bij grote drukte kunnen we er nog steeds op rekenen dat ze inspringen."

Toekomstplannen
En die drukte zit er aan te komen, want de feestdagen komen er aan. "Onze kerstfolder is alweer verschenen. Stuur een mailtje naar info@ kokdelftechpark.nl en we sturen hem toe. Ook op onze Facebookpagina besteden we aandacht aan de feestdagen. Uiteraard kunt u weer voor een veelvoud van gerechten en combinaties bij ons terecht. Wij bezorgen op de 24e en we zijn speciaal op Eerste Kerstdag open voor het afhalen van bestellingen." Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht maakt Kok plannen voor 2019: "We zien dat de economie aantrekt en dat bedrijven weer geld hebben om hun mensen te trainen of op een goede maaltijd te trakteren.
Het komende jaar willen we nog meer uitbreiden. Niet alleen in producten, maar ook in beleving. Denk aan 'live cooking' of een ander vullend programma tijdens diners of barbecues. We zoeken ook manieren om met anderen samen te werken en zo onze service nog verder te optimaliseren."