<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Ook bij de Wijnhaven schenken ze Delfts Blauw water voor het goede doel (Foto: Remy Vaartjes)
Ook bij de Wijnhaven schenken ze Delfts Blauw water voor het goede doel (Foto: Remy Vaartjes) (Foto: Photographer:Remy Vaartjes)

De Wijnhaven tapt ook Delfts Blauw Water

DELFT - Kiwanis club Delfts Blauw heeft met enkele Delftse horeca ondernemingen de handen ineen geslagen om kinderen te helpen die wat extra's goed kunnen gebruiken.

Niet alleen bij De Kurk schenken ze Delfts Blauw, ook café restaurant De Wijnhaven zei spontaan 'ja' tegen dit project.
Eigenaar Arjen Boot: "We zijn al jaren gewend iets aan goede doelen te doen en deze actie werd zo enthousiast gebracht dat we direct ja hebben gezegd. Bovendien spreken de doelen ons aan."

Kraanwater
Het idee is simpel. Aan de gasten die een karaf kraanwater bestellen, wordt een vrijwillige bijdrage van één euro gevraagd. Die euro wordt dan besteed aan projecten voor Delftse kinderen, bijvoorbeeld aan lesmateriaal voor De KinderAcademie. Speciale Delfts Blauwe onderzetters maken de gasten op de actie attent.
Arjen Boot: "Het idee om met die Delfts Blauwe onderzetters te werken, is goed aangeslagen. Het is hierdoor heel laagdrempelig en bij de gasten vallen die onderzetters direct op. Wij serveren standaard tafelwater dus het is voor onze medewerkers wel even wennen dat we daar een euro voor vragen. Die bijdrage is vrijwillig, maar iedereen geeft dat graag als we vertellen dat het voor een goed doel is."

Lunch
Sinds kort kunnen gasten bij De Wijnhaven ook boven, in het restaurant terecht voor een heerlijke lunch. Het overbekende en altijd gezellig drukke terras mag dan in de wintermaanden ontbreken, van rust is er in De Wijnhaven geen sprake.
"Neen, zeker niet. Sterker nog, we hebben het in december juist altijd razend druk. Voor bruiloften en partijen zitten we al bijna vol."

Café de Wijnhaven: 015-2141460.

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>