Afbeelding

Actuele en prikkelende line up Nacht van het Cabaret 2015

cultuur

Editie: Week 8, Jaargang 23 |

Thijs van de Meeberg.

De winnaar van het VARA Leids Cabaret Festival 2015 is bekend. Thijs van de Meeberg won zaterdagavond 14 februari zowel de jury- als de publieksprijs met zijn voorstelling ‘Vleesgeworden’. Op zaterdag 28 februari staat deze ‘rascabaretier’ in Theater de Veste. Hij is één van de vijf acts die de ‘Nacht van het cabaret’ kleur gaat geven. Dit allemaal onder leiding van Nina de la Croix.

De Nacht van het Cabaret is al jaren een succesnummer in Theater de Veste. Cabaretiers met een unieke kijk op de dagelijkse realiteit, krijgen tijdens deze avond een podium. De volgende vier namen maken, naast Thijs van de Meeberg, de avond compleet.

Nabil Aoulad Ayad:
Deze cabaretier kan veel en kan dat goed! Hij was finalist tijdens het Leids Cabaretfestival 2015 en geniet verder bekendheid als comedian en Nederlands Kampioen Beatbox 2007, maar ook als acteur uit 'Onderweg Naar Morgen'.

Hermitage:
De uit Gent komende groep Hermitage was de winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In Theater de Veste performen ze voor u ‘Alleen de liefde kan u redden’. Een stuk met humor, anekdotes en liedjes, over de weg naar beneden en de klim omhoog.

Fuad Hassen:
Fuad Hassen stond in 2006 voor het eerst op het stand-up podium bij open Mic van het Comedy Café in Amsterdam. Twee jaar later won hij met grote overmacht de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award. Inmiddels is hij een ontwapenende verteller die elke zaal plat van het lachen krijgt.

De Blonde Jongens en Tim:
God schiep de wereld in zes dagen en de zevende dag schiep hij Tim. Toen nam Hij een rib van Tim, knutselde en kneedde, en zo werden ook de Blonde Jongens geboren! Cabaret, muziek, Quentin Tarantino, korte broekjes, fysiek geweld, Freddie Mercury en een bak energie die het theater op zijn grondvesten doet trillen.


Als liefhebber van het genre mag u dit feestje absoluut niet missen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! De avond begint om 21.00 uur en de toegangsprijs is 21 euro, inclusief pauzedrankje en garderobe. Voor meer informatie bezoek de website: www.theaterdeveste.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12