Afbeelding

Festivals, debatten en borrels

cultuur

Editie: Week 26, Jaargang 23 |

Sleutelen aan de ziel met gasten en publiek.

Het is een drukte van belang op Lijm & Cultuur. De kamelen en clowns van Circus Renz Berlin vertrekken om plaats te maken voor een bonte verzameling nieuwe evenementen en intussen kan er je er lunchen en dineren. Buzzing!

Sleutelen aan de Ziel - 1 juli
We geloven graag dat we allemaal unieke persoonlijkheden zijn. Maar wat als dat beeld van wie we zijn, onze geliefde 'ik', louter een truc van het brein is..? Samen met Studium Generale organiseert Lijm & Cultuur een Meet Up naar aanleiding van de aflevering 'Sleutelen aan de Ziel' van het VPRO/Human programma 'De Volmaakte Mens'. We bekijken fragmenten en praten daar over door met gasten en publiek. Aanvang 20.30 uur, toegang gratis.

Feemuz - 3 juli
Feemuz - dé vrijdag borrel voor en door Delftenaren - strijkt regelmatig neer op unieke locaties in Delft en altijd met verrassend live entertainment. Na vier uitverkochte edities is Feemuz dit keer op Lijm & Cultuur in een speciaal nieuw zomers jasje! Het evenement van De Burgemeesters & MM Taste wordt samen met Lijm & Cultuur georganiseerd. Aanvang 21.00 uur. Kaarten te koop via de website.

Talks, Techniek en T-Bonesteak - 6 juli
Delft bruist van de ideeën en technische innovaties. Hoe maak ik gebruik van de know-how die in de kennisinstituten aanwezig is? Hoe komen we tot slimme samenwerkingsvormen? Martijn Arets en het valorisatiecentrum van de TU inspireren u tot het vinden van verrassende antwoorden. U bent van harte welkom op de eerste stadsbrede Zomerbarbecue, een netwerkbijeenkomst met een houtskool-gegaarde afsluiting bij Lijm & Cultuur. Aanvang 17.00 uur.

Lunch en Diner
Het Experiment is alle dagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur voor lunch en lounge of werken. Tot en met 11 juli kan bovendien van woensdag tot en met zaterdag 's avonds gedineerd worden bij Chaos aan de Schie. Allemaal heerlijke gerechten van onze sterrenchef. Grijp je kans!
Kijk op de agenda van www.lijmencultuur.nl voor de culturele activiteiten. Voor meer informatie en reserveren van het restaurant zie www.chaosaandeschie.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12