Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Demi van der Weele (28)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat brengt jou in de Indische Buurt?
Ik woon hier nu drie jaar met heel veel plezier. Er worden veel baby’s geboren in onze straat, wat leuk is omdat wij net ook zelf een kindje hebben gekregen.

Wat is je favoriete plekje?
Een beetje cliché, maar ik kom nergens anders vaker dan op de Beestenmarkt. Vooral in de zomer, als je lange zwoele zomeravonden op het terras kunt doorbrengen. Gezellig met elkaar een wijntje drinken.

Welk nieuws is je bijgebleven?
Sinds de kleine er is leef ik wel een beetje in een bubbel, maar waar ik aan moet denken is dat Rutte stopt. Aan de ene kant vind ik het wel tijd voor iets nieuws, maar aan de andere kant vind ik het ook wel weer jammer. Je kan vinden wat je wil van Rutte, maar ga er maar eens staan zoals hij doet. Ik heb een tijdje bij de sociëteit van de Tweede Kamer gewerkt. Waar andere politici na werk nog even een biertje deden was hij altijd nog in het torentje aan het werk. Na al dat harde werk vind ik het toch sneu hoe hij behandeld wordt.

Wie zou je willen ontmoeten?
Mijn vader. Hij is overleden toen ik een baby was. Aan de ene kant vraag ik me af of ik dat moet willen, want nu weet ik niet wat ik mis. Maar aan de andere kant ben ik ook heel nieuwsgierig naar wat voor persoon hij was en wat voor overeenkomsten we hebben, helemaal nu ik een kleintje heb. Ons zoontje Sef heeft als tweede naam ook de naam Quint gekregen, vernoemd naar zijn opa.

Wat ga je dit weekend doen?
We krijgen wat kraambezoek. Verder gaan we vast een stukje wandelen als het weer het toelaat!