Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Jet van der Steen (18)

Algemeen

Wat doe je normaal gesproken in het dagelijks leven?
"Normaal gesproken ga ik elke doordeweekse dag nog naar school. Ik zit in mijn examenjaar van het VWO. Daarnaast zing ik veel, maar dat doe ik nu nog steeds natuurlijk."

Hoe houd jij jezelf bezig in deze coronatijd?
"Ik doe van alles. Ik ben echt de laatste die zich zou vervelen. Voor school volg ik nog wat lessen, ik zing veel, lees veel en maak puzzels."

Zingen is dus iets wat jij echt graag doet?
"Ja, op Instagram maak ik al zo’n vier jaar zangfilmpjes. Op YouTube maak ik sinds een jaartje ook regelmatig filmpjes, waarin ik zing. Tot mijn verbazing worden de filmpjes heel goed bekeken. Ik zit zelf in m’n examenjaar en had erg veel gepland dit jaar wat ineens allemaal niet door kon gaan. Na het definitieve nieuws dat de examens ook niet doorgingen baalde ik daar best even van en besloot ik daar een nummer van te maken."

Welk nieuws viel jou afgelopen week op?
"Het nieuws dat Denemarken en Oostenrijk hun corona-maatregelen gaan versoepelen viel mij op en deed mij erg goed, een hoogtepuntje van de week."

Wie zou jij graag willen ontmoeten?
"De schrijver en dichter Toon Tellegen en dan zou ik heel graag willen dat hij mij zijn eigen gedichten en verhalen voorleest."

Wat vind jij het mooiste plekje van Delft?
"De grote markt ’s nachts. Dat klinkt misschien gek, maar ik vind die rust met de verlichte kerk zo mooi."