Paul Bartels keramiek
Paul Bartels keramiek

Artist in the Spotlight in Kunstsuper Delft

Algemeen

DELFT - Zondag 23 juli 15.30 uur is de feestelijke opening van Artists in the Spotlight in Kunstsuper Delft. Iedereen is welkom.

In de Kunstsuper Delft vind je onder meer keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, viltobjecten, fotografie en mixed media. Het merendeel van de objecten is uniek en handgemaakt; en alles wat tentoongesteld wordt, is te koop. Prijsklasse: 7,50 euro tot 2.000 euro.

Er staan weer nieuwe kunstenaars in de schijnwerpers bij de Kunstsuper:

Paul Bartels beschildert keramiek. In 1968 is hij als plateelschilder begonnen bij de koninklijke Porceleyne Fles. Na twee jaar werd hij opgeleid als ontwerper. Toen hij met pensioen ging had hij zich voorgenomen nooit meer iets met aardewerk te gaan doen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan….

Ook hangen er tien tekeningen van kinderen die les volgen bij Marieke Thiescheffer aan De VAK. De eerste keer dat zulke jonge kunstenaars een podium krijgen in de Kunstsuper. Vol trots laten de kinderen zien hoe ze met hun vakdocent gewerkt hebben aan de tekeningen die u in de Kunstsuper gaat zien. En echt, niemand is te jong om kunst te maken.

De feestelijke opening van de Artists in the Spotlights is op zondag 23 juli om 15.30 uur, iedereen is van harte welkom in het Prinsenkwartier!

De openingstijden van de Kunstsuper Delft zijn: Dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. 

Kunstsuper Delft - Sint Agathaplein 4 - 2611 HR Delft – www.kunstsuperdelft.nl 

Alleen PIN-betaling mogelijk.