Aafke Buitelaar
Aafke Buitelaar

Artists in the Spotlight in de Kunstsuper Delft!

Algemeen

DELFT - In de Kunstsuper Delft vind je o.a. keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, viltobjecten, fotografie en mixed media. Het merendeel van de objecten is uniek en handgemaakt; en alles wat tentoongesteld wordt, is te koop. Prijsklasse: 7,50 – 2.000 euro.

Aafke Buitelaar en Christa van Rijs staan van 15 januari 2023 t/m 12 maart 2023 met hun werk in ‘the spotlight’ bij Kunstsuper Delft. 

Feestelijke opening – zondag 15 januari om 15.30 uur. Aafke en Christa vertellen u graag iets over hun werk maar laten ook zien hoe hun werk tot stand komt. Daarna kunt u de kunstenaars onder het genot van een hapje en drankje persoonlijk spreken.
Aafke Buitelaar: Aafke Buitelaar laat als Artist in the spotlight nieuw werk, Ipad-art, van zichzelf zien. Zij schildert en fotografeert en in het werken op de IPad komt dit allemaal samen. Anderhalf jaar geleden is zij hiermee begonnen en dit heeft geleid tot twee series: Landschappen+ en de serie ‘ What’s on your mind’. Nieuwsgierig…., kom kijken! www.aafkebuitelaar.nl
Christa van Rijs: hrista van Rijs maakt sieraden van goud en zilver. Hierin worden soms edelstenen verwerkt. Afgelopen periode heeft ze onder andere met verguld materiaal gewerkt en met titanium. Ook hiervan is werk te zien. Inspiratie haalt ze uit de natuur, architectuur en andere kunstvormen. www.sieraad-ontwerp.nl

Wij nodigen u van harte uit om de Kunstsuper te bezoeken en hun werk en dat van andere kunstenaars te bezichtigen; wellicht voor een mooie aankoop. Welkom op deze mooie plek in het Prinsenkwartier! 

Dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur, maandag gesloten. Kunstsuper Delft - Sint Agathaplein 4 - 2611 HR Delft - www.kunstsuperdelft.nl. 

Alleen PIN-betaling mogelijk