Werk van Rich van den Berg
Werk van Rich van den Berg

Artists in the Spotlight in de Kunstsuper Delft

Algemeen

In de Kunstsuper Delft vind je o.a. keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, viltobjecten, fotografie en mixed media. Het merendeel van de objecten is uniek en handgemaakt; en alles wat tentoongesteld wordt, is te koop. Prijsklasse: 7,50 tot 2.000 euro. Rich van den Berg en Fabiana Nobbe staan van 27 november 2022 t/m 8 januari 2023 met hun werk in ‘the spotlight’ bij Kunstsuper Delft. 

Feestelijke opening – zondag 27 november om 15.30 uur
Rich en Fabiana vertellen u graag iets over hun werk maar laten ook zien hoe hun werk tot stand komt. Daarna kunt u de kunstenaars onder het genot van een hapje en drankje persoonlijk spreken.

Rich van den Berg werkt sinds de jaren ‘80 met klei. Zij kreeg haar opleiding in ‘De Potterij’ in Delft bij Coby Haanappel en Wilma Verheul. Later volgde zij cursussen bij o.a. Dick Blacquiere, Ellen Rijsdorp en Lucia Fransen. Zij is ‘een draaier’ en werkt met haar eigen glazuren. Ze heeft een atelier aan huis waar ze schalen, kommen en vazen maakt. Sinds kort experimenteert ze met gekleurde kleislib en verschillende decoratietechnieken. Instagram: r.vandenberg

Fabiana Nobbe is een autodidactische kunstenaar. Ze gebruikt de beugel-figuurzaag om te “schilderen” met hout. Met stukjes ingekleurd hout creëert ze portretten en afbeeldingen gebaseerd op flora, fauna en haar eigen fantasie. Door het uitzagen van verschillende vormen in een ontwerp ontstaan sierlijke opengewerkte werken. Ook maakt ze vazen en lampen door glas en koperfolie met hout te combineren.

Wees welkom in het Prinsenkwartier! Dinsdag tot en met zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Kunstsuper Delft - Sint Agathaplein 4, Delft – www.kunstsuperdelft.nl