'Klapbankje' door Loes Kouwenhoven.
'Klapbankje' door Loes Kouwenhoven.

Nieuwe kunstenaars ‘in the spotlight’ bij Kunstsuper Delft

Algemeen

DELFT - In de Kunstsuper Delft vind je onder meer keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, viltobjecten, fotografie en mixed media. Het merendeel van deze objecten is uniek en handgemaakt, en alles wat tentoongesteld wordt, is te koop. Prijzen variëren tussen 7,50 euro en 2000 euro. Van 21 mei tot en met 9 juli staan Loes Kouwenhoven en Caroline van Kooij met hun werk ‘in the spotlight’. 

Loes Kouwenhoven
Het materiaal waarmee Loes werkt is klei. Klei is goed te vormen en een avontuur om mee te werken. Met haar werk wil Loes met een knipoog laten zien hoe mooi de gewone dingen om ons heen zijn. Ze probeert de essentie van haar onderwerpen weer te geven door details weg te laten, en zoekt steeds naar een evenwichtig samenspel van vorm, ruimte en licht. Kijk voor meer informatie op www.loeskouwenhoven.nl.

Caroline van Kooij
Caroline staat bekend om haar van restmateriaal gemaakte schilderijen. Ze zal in de Kunstsuper nieuw werk exposeren, namelijk wandlampen. Ook deze wandlampen zijn gemaakt van allerlei restmaterialen, zoals verpakkingsmateriaal en stofrestanten. In lagen op elkaar gelijmd en genaaid, vormen ze een stuk berkenschors. De verlichting achter deze schors is een ledstrip die bediend en gedimd kan worden. Neem voor meer informatie contact op met Caroline via carolinevankooij27@gmail.com.

Tijdens de feestelijke opening van hun expositie, op zondag 28 mei, vertellen Loes en Caroline graag iets over hun werk en over hoe dit werk tot stand komt. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de kunstenaars ook persoonlijk spreken. U bent van harte welkom! 

Kijk voor meer informatie op
www.kunstsuperdelft.nl.