Word jij onze nieuwe freelance sportredacteur?

Wij zijn op zoek naar een freelance sportredacteur om de rubriek ‘Hoe gaat het met...?’ op zich te nemen.

Als freelance sportredacteur kijk je elke week wie er geschikt is voor de rubriek ‘Hoe gaat het met...?’. Je maakt vervolgens een afspraak, neemt het interview af, maakt een bijpassende foto en werkt het interview uit. 

Sportrubriek 
Sinds jaar en dag vind je op de sportpagina van deze krant de rubriek ‘Hoe gaat het met...?’. In dit populaire item in Delft op Zondag zijn inmiddels al honderden gezichten uit de voetbalwereld gepasseerd, uit Delft en omstreken. Na een korte zomerstop, gaan wij deze rubriek weer oppakken. Maar dan willen wij het nét even anders doen. Niet meer alleen oud-voetballers, maar gezichten uit de volledige sportwereld in de regio. Oud-handballers, -hockeyers, -volleyballers, -tennissers, maar ook oud-turnsters, -dansers en -roeiers. We brengen graag elke sport aan bod. En dan ook niet meer alleen mannen, maar ook vrouwen waarmee we terugblikken op hun ‘sportcarrière’ en praten over de club of vereniging waarbij zij destijds aangesloten waren. Welke taken stonden hen na afloop van hun carrière te wachten en hoe ziet hun leven er tegenwoordig uit? Wij zijn benieuwd.

Ben jij geïnteresseerd en heb je interesse voor sport? Mail dan naar redactie@delftopzondag.nl en dan nemen wij contact met je op! 

Meer berichten
 
CustomHtml_1