Wij zijn op zoek naar oud-sporters

Sinds jaar en dag vindt u op de sportpagina van deze krant de rubriek ‘Hoe gaat het met...?’. In dit populaire item in Delft op Zondag zijn inmiddels al honderden gezichten uit de voetbalwereld gepasseerd, uit Delft en omstreken. Na een korte zomerstop, gaan wij deze rubriek weer oppakken. Maar dan willen wij het nét even anders doen.

Niet meer alleen oud-voetballers, maar gezichten uit de volledige sportwereld in de regio. Oud-handballers, -hockeyers, -volleyballers, -tennissers, maar ook oud-turnsters, -dansers en -roeiers. We brengen graag elke sport aan bod. En dan ook niet meer alleen mannen, maar ook vrouwen waarmee we terugblikken op hun ‘sportcarrière’ en praten over de club of vereniging waarbij zij destijds aangesloten waren. Welke taken stonden hen na afloop van hun carrière te wachten en hoe ziet hun leven er tegenwoordig uit? Wij zijn benieuwd!

Ben of ken jij iemand die al een aantal jaren gestopt is bij zijn of haar sportvereniging en met ons wil terugblikken op die tijd? Wij horen het graag! Stuur een mail met informatie naar redactie@delftopzondag.nl en wij nemen bij interesse zo snel mogelijk contact op met deze oud-sporter.

Meer berichten
 
CustomHtml_1