Erik van Schelven van Computershop Delft
Erik van Schelven van Computershop Delft

Support en advies van Computershop Delft

Algemeen

Waarom je beter naar Computershop Delft kan gaan in plaats van je apparatuur kopen bij een Internetgrootbedrijf? Erik van Schelven heeft daar wel een antwoord op: “Bij ons krijg je er betere support en advies bij.”  

Computershop Delft is een echte computerspeciaalzaak en kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.  “U kunt hier gewoon binnenlopen met een vraag of een probleem. Als u op zoek bent naar een goede aankoop, kijken we elkaar hier eerst in de ogen. We luisteren naar uw wensen en zoeken daar de beste machine bij. ” En dat is best fijn, nu ICT steeds belangrijker, maar ook steeds complexer wordt. Er zijn inmiddels zoveel dingen waar je aan moet denken bij de aanschaf en het onderhoud van een computer, dat een beetje deskundig advies eerder noodzaak dan luxe is. “Veiligheid en privacy is bijvoorbeeld bij veel mensen nog steeds een ondergeschoven kindje, terwijl de internetcriminaliteit toeneemt”, verduidelijkt Erik. “Wij kunnen je uitgebreid adviseren over beveiliging. Dan gaat het niet alleen over internetdreigingen, maar ook fysieke bedreigingen.

Technische dienst
Naast verkoop van Pc’s, laptops en allerhande toebehoren kunt u bij Computershop Delft dus ook terecht voor reparatie van uw apparatuur. “We hebben een eigen technische dienst.” Daarnaast beschikt Computershop Delft ook over een buitendienst die problemen aan huis kan verhelpen, variërend van het installeren van software tot een complete check-up van de wifi in uw huis.
Kortom: in de vluchtige cyberworld is er een vertrouwd, lokaal ankerpunt waar u terecht kunt: Computershop Delft!