<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De vertrouwde gezichten van Computershop Delft, met rechts
Erik van Schelven en links Rick Bosch.
De vertrouwde gezichten van Computershop Delft, met rechts Erik van Schelven en links Rick Bosch.

De perfecte service van Computershop Delft (en Omstreken)

DELFT - Inwoners van Den Hoorn die met computervragen zitten hoeven niet ver. Vanuit het dorp ben je namelijk zo op de Binnenwatersloot, waar Computershop Delft gevestigd is.

Koop je hier een computer, dan strekt de service zo ver, dat het team die thuis in Den Hoorn kan afleveren en installeren. Zijn er problemen met de computer of printer, kom er even mee langs om te laten beoordelen.

Duur van de reparatie
De duur van de reparatie hangt af van wat er moet gebeuren. "Een complete installatie kan gewoon hier in de winkel plaatsvinden", zegt Erik van Schelven, samen met z'n collega Rick Bosch het vertrouwde gezicht van Computershop Delft. "Als je dat bij de mensen thuis doet, dan zit je grotendeels met je handen over elkaar, want de computer doet het werk. Mijn advies is om met grotere problemen langs te komen in de winkel, want ik weet vooraf niet wat ik tegen kom en mee moet nemen. Zijn er kleinere problemen met de computer of toebehoren, laat ons dan even langs komen!"

Notebook op maat
Het netwerk, wifi-problemen, het is erg lastig, maar vaak snel op te lossen. "We hebben veel oplossingen om dit de wereld uit te helpen, in diverse prijsklassen", aldus Van Schelven. "Nieuw is ook dat we notebooks helemaal op maat maken. We leveren dan een BTO-notebook af die helemaal naar wens van de klant is samengesteld. Ontdaan van gestandaardiseerde instellingen, op en top geprepareerd. Helemaal ontdaan van alle ballast, een kant-en-klaar werkbare computer."

Product en service
Computershop Delft is al 25 jaar aan de Binnenwatersloot gevestigd en heeft als belangrijkste doel voor ogen om de klanten tevreden te stellen met scherp geprijsde automatiseringsproducten. Hier koop je meer dan alleen een perfect product, je krijgt er automatisch een service bij die gewoon af is. "Beschouw ons maar gerust als uw persoonlijke adviseur op computergebied. Daarbij zorgen we ook nog eens voor aantrekkelijke aanbiedingen. Dus uitstekende producten, een maximale inzet en voordelige prijzen, dat zijn de eigenschappen van onze winkel. Kom eens langs, dan merk je zelf waarover we het hebben. Voor meer informatie kun je bellen naar (015) 213 69 89 of kijken op de website www.computershopdelft.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>