Erik van Schelven van Computershop Delft (Tekst: Rianne Dekker)
Erik van Schelven van Computershop Delft (Tekst: Rianne Dekker) (Foto: )

Computershop Delft nu Apple-dealer met meer personeel

DELFT- Op een laagdrempelige manier naar de behoefte van de klant luisteren en daarna komen met een passende oplossing. Zo omschrijft eigenaar Erik van Schelven de service, die zijn Computershop Delft al sinds jaar en dag levert. Hierdoor kan bij een meer dan perfect product ook een service worden geleverd die “af” is. Dat dat de zaak geen windeieren heeft gelegd bewijst het feit, dat het personeelsbestand is uitgebreid en er recent een Apple-dealerschap is aangegaan. 

“Bij ons koop je een computer die gebruiksklaar is”, aldus Erik. “In accessoires, randapparatuur en onderdelen hebben wij het aanbod in de breedste zin om een computer te laten draaien.” Wie daarbij niet voor de hoofdprijs wil gaan, heeft de keus om met tweedehands onderdelen het probleem te laten oplossen. “Hier wordt regelmatig gebruik van gemaakt”, vertelt Erik. “Op de website worden de onderdelen beschreven. Ze komen ook goed van pas bij de reparaties van bijvoorbeeld notebooks. En het verschil in prijs met die van een nieuw onderdeel is aanzienlijk.”

Bij Computershop Delft houdt de service echter niet binnen vier muren op. Wie problemen heeft met de computer, kan die ook aan huis laten oplossen door de technische dienst. Ook voor Wifi-problemen kan de buitendienst worden ingeschakeld. Niet alles kan echter bij de klant thuis worden opgelost, geeft Erik aan. “Een herinstallatie van Windows bijvoorbeeld, neemt teveel tijd in beslag. De computer wordt dan meegenomen naar de zaak.”

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1