<p>Erik van Schelven (r), samen met zijn collega Rick Bosch (l) het vertrouwde gezicht van Computershop Delft </p>

Erik van Schelven (r), samen met zijn collega Rick Bosch (l) het vertrouwde gezicht van Computershop Delft

(Foto: )

De service van Computershop Delft gaat onverminderd door

DELFT - Tijdens de lockdown is het helaas niet mogelijk om Computershop Delft spontaan binnen te lopen en eens uitgebreid te bekijken wat er allemaal verkrijgbaar is. Echter, de technische dienst gaat onverminderd door en ook aankopen kunnen nog steeds worden gedaan. Producten kunnen worden afgehaald of bezorgd.

“De winkel is dan wel gesloten, maar aankopen kunt u blijven doen via onze webshop, telefonisch of per mail”, vertelt eigenaar Erik van Schelven, samen met zijn collega Rick Bosch het vertrouwde gezicht van Computershop Delft. “Na uw bestelling en betaling zorgen wij ervoor dat uw producten, mits voorradig, voor u klaar liggen en spreken we een tijdslot af waarop u uw bestelling kunt komen ophalen. Indien gewenst kunnen wij de bestelling ook bij u thuis bezorgen. Geef dat dan even bij ons aan.” Bij Computershop Delft vindt u een diversiteit aan producten; van een computer of notebook tot kabeltjes voor de monitor of printers, een netstroomadapter, maar ook toetsenborden, muizen, koptelefoons en webcams. Kijk op de website voor het zeer uitgebreide assortiment.

Reparaties
De technische dienst is ook tijdens deze lockdown geopend. “Reparaties kunnen na telefonische aanmelding gebracht worden en zodra de computers klaar zijn kunnen ze op een afgesproken tijdslot worden opgehaald. Ook de installatie op locatie gaat, hoewel beperkter, gewoon door. Feitelijk kunnen wij dus dezelfde werkzaamheden blijven verrichten, maar dan op afstand.” Ook vanuit Den Hoorn ben je zo op de Binnenwatersloot, waar Computershop Delft al ruim 25 jaar gevestigd is, om uw computer af te geven en aankopen af te halen.

Openingstijden
Vooralsnog hanteert Computershop Delft de reguliere openingstijden, behalve op zaterdag. “Dan zijn wij er van 9.30 uur tot 12.00 uur. Op doordeweekse dagen zijn wij er tot 17.00 uur en plannen wij dan ook tot dit tijdstip afspraken in.” Kijk op de website voor de meest recente ontwikkelingen rondom de openingstijden en mogelijkheden.

Computershop Delft
Binnenwatersloot 34
015-2136989
winkel@computershopdelft.nl
www.computershopdelft.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten