Dankzij de mobiliteitshulpmiddelen van Vegro kun jij er gewoon op uit
Dankzij de mobiliteitshulpmiddelen van Vegro kun jij er gewoon op uit

Zorgwinkel Vegro staat voor jou klaar!

Algemeen

DELFT - Bij de Hoven Passage vind je zorgwinkel Vegro. Vegro is dé leverancier in hulpmiddelen. Het team staat voor jou klaar, maar Vegro werkt ook samen met thuiszorgorganisaties en zorgprofessionals.

In de Vegro thuiszorgwinkel in Delft vind je een uitgebreid assortiment hulpmiddelen en staat deskundig personeel klaar om je persoonlijk te adviseren. Je kunt er hulpmiddelen kopen, lenen of huren. Het assortiment van de winkel bevat ten minste de onderstaande productcategorieën: braces en bandages, communicatiehulpmiddelen, toilet en badkamer, fitness en therapie artikelen, mobiliteit, slapen, wonen, en zwanger, kraamtijd en baby. Ontvang jij zorg, fysio- of ergotherapie van Pieter van Foreest? Dan krijg je bij de Vegro zorgwinkel in Delft 10 procent korting. 

Mobiliteit
Vrijheid om te gaan en staan waar je wilt is voor iedereen ontzettend belangrijk. Bij Vegro vinden ze dat iedereen eropuit moet kunnen. Voor een kop koffie in het dorp, naar de voetbalwedstrijd van je (klein)kind of een dagje uit naar het museum. Met een mobiliteitshulpmiddel ga jij met een gerust hart de deur uit. Maar er zijn nog meer voordelen. Door regelmatig een wandeling te maken houd jij je spierkracht en daarmee de kracht in je benen. Daardoor wordt het risico op vallen kleiner, of kan jij jezelf beter opvangen bij een val. Met een rollator, wandelstok of scootmobiel kun jij ook zelf op pad. Jij hebt geen hulp nodig van anderen en kunt dus zelfstandig blijven. Door een verminderde mobiliteit kun je vaak maar korte afstanden afleggen. Dankzij onze mobiliteitshulpmiddelen kun jij er gewoon op uit. Een dagje met familie naar de dierentuin of het museum? Jij bent erbij!

Vegro zorgwinkel Delft
Papsouwselaan 474
0900 - 288 77 66
www.vegro.nl