Het team van Huidzorg West
Het team van Huidzorg West

Huidzorg West is dé nieuwe naam van Huidzorg Delft

Algemeen

DELFT - Huidzorg West is dé nieuwe naam van Huidzorg Delft, praktijk voor Huidtherapie. De keuze van deze naamsverandering is de groei van de praktijk. Huidzorg West zit naast in Delft ook in Rijswijk-Buiten gevestigd en zijn er plannen voor uitbreiding in de toekomst.

Huidzorg West is sinds 1993 gevestigd in Delft en heeft jarenlange ervaring met een groot scala aan huidproblemen. Acnetherapie en lasertherapie voor bijvoorbeeld overbeharing, roodheid, pigmentvlekjes en littekens zijn veel uitgevoerde therapieën. 

Medische klachten
Daarnaast kun je voor klachten met een medische achtergrond ook terecht bij Huidzorg West. Bijvoorbeeld voor oedeem ofwel vochtophoping in het lichaam. Dat is vaak een gevolg van oncologische behandelingen en kan door middel van diverse apparatuur en hulpmiddelen worden verminderd.

Samenwerking
Ook werkt Huidzorg West intensief samen met het Reinier de Graaf Gasthuis, poli Dermatologie. Op deze afdeling behandelen de huidtherapeuten samen met de dermatologen cliënten met goedaardige huidplekjes en behandelen we diverse huid aandoeningen in een verlengde armconstructie.

Informatie
Wil jij weten wat Huidzorg West voor je kan betekenen? Neem contact op met de praktijk op telefoonnummer 015-2561806 of mail naar info@huidzorgwest.nl

Kijk op www.huidzorgwest.nl voor meer informatie over de mogelijke behandelingen.