Cliënten en personeel van Pieter van Foreest ontvingen mooie tulpen van Vegro
Cliënten en personeel van Pieter van Foreest ontvingen mooie tulpen van Vegro

Vegro denkt aan jou!

Algemeen

DELFT - Zaterdag 15 januari was het Nationale Tulpendag; de officiële start van een nieuw snijtulpenseizoen. Voor zorgwinkel Vegro stond deze dag in het teken van mensen verrassen met mooie bloemen.

Dit jaar vierden we de vreugde. Met ‘Share Happiness’ als thema had de editie van 2022 een vreugdevolle tint. De tulp staat voor hoop en positiviteit. Vegro ondersteunde dit initiatief door op deze mooie dag zorginstellingen in Nederland te verrassen, met hoe toepasselijk: tulpen! 

Zorginstellingen
Op deze dag ging Vegro verschillende zorginstellingen verrassen met tulpen, zo ook in Delft en omstreken. Iedereen kon zelf een zorginstelling aandragen. Bijvoorbeeld de instelling waar een opa, oma, vader, moeder of tante woont. Een mooie manier om de instelling te bedanken voor alle zorg die zij geven aan jouw dierbaren.

Vegro
In de Vegro thuiszorgwinkel in Delft vind je een uitgebreid assortiment hulpmiddelen en staat deskundig personeel klaar om je persoonlijk te adviseren. Je kunt er hulpmiddelen kopen, lenen of huren. Het assortiment van de winkel bevat ten minste de onderstaande productcategorieën: braces en bandages, communicatiehulpmiddelen, toilet en badkamer, fitness en therapie artikelen, mobiliteit, slapen, wonen, en zwanger, kraamtijd en baby. Ontvang jij zorg, fysio- of ergotherapie van Pieter van Foreest? Dan krijg je bij de Vegro zorgwinkel in Delft 10 procent korting. Wil je weten of een artikel op voorraad is? Neem dan contact op.

Vegro thuiszorgwinkel
Papsouwselaan 474
0900 2887766
info@vegro.nl

www.vegro.nl

!