Afbeelding

15 procent korting op alle sta-opstoelen bij Vegro!

Algemeen

Last van zit- en rugklachten of moeite met opstaan vanuit je stoel? Een sta-opstoel biedt jou hulp en comfort! De comfortabele Fitform sta-opstoelen zorgen dat jouw lichaam de juiste (zit)houding aanneemt, wat erg belangrijk is voor je lichamelijke gezondheid. Bij Vegro word je voorzien van deskundig zitadvies. Kom proefzitten in de zorgwinkel aan de Papsouwselaan of vraag een adviseur bij jou thuis te komen!

De juiste zithouding betekent dat de stoel de juiste zithoogte, zitdiepte, zithoek, armleggerhoogte en lendenondersteuning heeft. Uiteraard verschilt dat per persoon. Door de verschillende instelmogelijkheden is een zorgfauteuil naar jouw persoonlijke wensen en maten in te stellen. Al onze stoelen zijn van hoge kwaliteit. Onze Woonconsulent komt gratis en vrijblijvend bij je langs voor een thuisdemonstratie, advies en uitleg. Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak via 0900 - 288 77 66 of loop eens binnen in onze showroom in Delft.

Actie!
Koop jij in de periode van 14 maart tot en met 10 april 2022 een sta-opstoel, dan profiteer je van maarliefst 15 procent korting. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Deze actie loopt in de webwinkel, bij u thuis en in de Vegro zorgwinkel. Op=op!

Thuiszorgwinkel
In de Vegro thuiszorgwinkel in Delft vind je naast sta-opstoelen een uitgebreid assortiment hulpmiddelen. Je kunt er hulpmiddelen kopen, lenen of huren. Het assortiment van de winkel bevat ten minste de onderstaande productcategorieën: braces en bandages, communicatiehulpmiddelen, toilet en badkamer, fitness en therapie artikelen, mobiliteit, slapen, wonen, en zwanger, kraamtijd en baby. Ontvang jij zorg, fysio- of ergotherapie van Pieter van Foreest? Dan krijg je bij de Vegro zorgwinkel in Delft 10 procent korting. Wil je weten of een artikel op voorraad is? Neem dan contact op.

Vegro thuiszorgwinkel
Papsouwselaan 474
0900 2887766
info@vegro.nl
www.vegro.nl