Bike Totaal Paul Willemsen is weer heropend na een lange verbouwing
Bike Totaal Paul Willemsen is weer heropend na een lange verbouwing

Bike Totaal Paul Willemsen voorziet jou van de juiste fiets

DEN HOORN – Voor optimale service, kwaliteit en vakmanschap is Bike Totaal Paul Willemsen al 26 jaar de winkel waar je moet zijn. De zaak is voorzien van een team aan vakkundige monteurs en verkopers. Het team staat altijd voor je klaar en geeft je graag advies over het aanschaffen van een fiets die perfect bij jou past. Na ruim een jaar in de verbouwing te hebben hebben gezeten, is de winkel heropend en heten de medewerkers je weer van harte welkom. 

Je ziet ze tegenwoordig overal, de elektrische fietsen. Ben je benieuwd hoe het is om op een elektrische fiets te rijden? Dan kun je een keer langs komen voor een proefrit. Bike Totaal Paul Willemsen heeft een aantal testmodellen klaar staan in de winkel als je besluit om een ritje te maken. Het aanbod bij Paul Willemsen is ook erg ruim. Zo is er een voorraad aan elektrische fietsen van de merken Koga, Batavus, Cortina, Gazelle, Dutch ID, Sparta en Lugano. Wat ook goed is om te weten, bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen voor een vijf jaar garantiepakket. Naast elektrische fietsen is de winkel ook voorzien van een ruim assortiment uit stadsfietsen en tweedehands fietsen. 

Voor onderhoud en reparatie ben je van harte welkom in de ruime en moderne werkplaats. Hier zorgen de monteurs ervoor dat je fiets weer helemaal in orde is en dat je weer veilig de weg op kan. 

De winkel is elke maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur, elke dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en elke zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. De winkel is te vinden aan de Woudseweg 6. Voor vragen kan je mailen naar info@paulwillemsen.nl of bellen naar 015 2614976. Kijk ook op www.biketotaal.nl/fietsenwinkel/bike-totaal-paul-willemsen.

Meer berichten
 
CustomHtml_1