<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Olaf Karlas levert een nieuwe elektrische fiets af aan een blije klant. (Foto: EvE)
Olaf Karlas levert een nieuwe elektrische fiets af aan een blije klant. (Foto: EvE)

'De lente is een prima moment voor een nieuwe fiets'

  kijk op de wijk

Als de eerste mooie dagen aanbreken merkt fietsspecialist Paul Karlas dat direct. Het is meteen druk in de winkel. Logisch, want het aanbreken van de lente is het moment om je fiets na te laten kijken of een nieuwe aan te schaffen.

"De lente is het jaargetijde waarin veel mensen zich gaan oriënteren op een nieuwe fiets", vertelt Paul Karlas. Dan zijn ze bij de fietsspeciaalzaak aan het Bartokpad aan het goede adres. Want ze weten daar alles van fietsen. "Het begint altijd met de vraag: wat wil je met de fiets gaan doen?", legt Karlas uit. "Naar je werk? Een tocht maken? Sportief fietsen? We hebben fietsen voor ieder doel en voor alle leeftijden."

Sinus
De laatste jaren is de elektrische fiets enorm in opmars en Karlas gaat daar in mee. Zijn winkel herbergt een ruim assortiment. Sinds kort verkoopt hij ook een nieuw merk: Sinus. "Een Duits merk met een Bosch-middenmotor en de accu in het midden, dat zorgt voor een prettige gewichtsverdeling. Met zeven versnellingen en een lage instap is dit een prettig geprijsde allrounder. Op de Sinus zit een voorjaarsaanbieding."
Een andere nieuwe aanwinst is de Gazelle met het Shimano Steps systeem. "Een elektrische fiets die heel natuurlijk aanvoelt, met een krachtige middenmotor. Je zoeft vrijwel geruisloos over de weg."

Uitbreiden
Naast de elektrische fiets is ook de aloude 'gewone' fiets nog volop aanwezig in het assortiment. Sportfietsen, toerfietsen of de tegenwoordig zo populaire 'transportfietsen' met een kist of mand voorop: Karlas heeft ze allemaal. De winkel is zelfs zo vol dat hij graag wil uitbreiden. "Waarschijnlijk krijg ik aan het eind van het jaar de beschikking over een deel van het pand hiernaast", vertelt hij. "Dat biedt dan weer nieuwe mogelijkheden."
De lente breekt aan, en de mooie dagen lokken, maar natuurlijk blijft het wel Nederland en een regenbui is nooit ver weg. Natuurlijk heeft Karlas ook een mooi assortiment regenkleding van Agu en HappyRainyDays. Wil je ook je spullen droog houden, dan is de Ortlieb fietstas ideaal: waterdicht, stofdicht en vuilafstotend. Voor fietsen en toebehoren: team Karlas helpt u graag!

Reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419604&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>