Eigenaren Marco en Franka Daniëls
Eigenaren Marco en Franka Daniëls

Weer heel veel leuks bij Speciaal voor Baby & Peuter

Algemeen

DELFT - Al ruim 56 jaar is Speciaal voor Baby & Peuter de leukste winkel in Delft voor baby- en peuterkleertjes, bedaankleding, speelgoed en accessoires. Eigenaren Franca en Marco Daniëls staan samen met medewerkster Renate steeds weer vol enthousiasme voor je klaar in de gezellige winkel.

Speciaal voor Baby & Peuter is een familiebedrijf dat voorheen jarenlang op de Papsouwselaan gevestigd was. Inmiddels is de zaak drie jaar geleden verhuisd naar Winkelcentrum De Hoven Passage aan de Martinus Nijhofflaan 22.

Borduurservice
Helemaal nieuw bij Speciaal voor Baby en Peuter is de borduurservice. Hoe leuk is het om iemand te verrassen met bijvoorbeeld een knuffel, badjasje of badcape met daarop de naam of geboortedatum van het kindje. Vaak ligt de bestelling na 2 werkdagen alweer klaar, en wordt het gepersonaliseerde kraamcadeau gezellig voor je ingepakt. Het assortiment blijft zich steeds weer vernieuwen. Franca en Marco gaan met regelmaat naar beurzen en naar de diverse merken toe. Ze luisteren graag naar de wensen van de klant en spelen daar zoveel mogelijk op in. Alles wat je in de winkel ziet wordt stuk voor stuk met heel veel liefde uitgezocht zodat je toch steeds weer net even iets anders tegen komt. Er zijn merken waar al jaren mee gewerkt wordt (met Feetje zelfs al meer dan 40 jaar), maar er komen regelmatig ook weer nieuwe merken bij.

Boven de passage kunt u 3 uur lang gratis parkeren in de parkeergarage. De winkel is elke maandag van 12.00 uur tot 17.30 uur en elke dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur open. In het weekend is de winkel alleen op zaterdag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur. Kijk ook eens op www.duimelandspeciaal.nl

!