Bij Duimeland moet je zijn voor de leukste babyspullen! (foto: Franca Daniels)
Bij Duimeland moet je zijn voor de leukste babyspullen! (foto: Franca Daniels) (Foto: )

Speciaal voor Baby & Peuter heel uitgebreid

  lopende zaken

DELFT - Familiebedrijf 'Speciaal voor Baby & Peuter' zit inmiddels alweer 3 maanden in winkelcentrum De Hoven. Het regent dagelijks nog complimentjes, zowel over de locatie- als over de winkel zelf.

De winkel is gezellig en overzichtelijk en de collecties wisselen met regelmaat. Zo vind je dus altijd weer wat nieuws bij het inmiddels 55-jarig bestaande bedrijf. "De collecties die mee zijn verhuisd naar de Hoven Passage, zijn wat uitgebreider en we blijven natuurlijk continu op zoek naar de leukste, mooiste en fijnste producten en merken. Elk artikel dat je in onze winkel ziet, is stuk voor stuk door ons zelf uitgezocht", vertelt Franca Daniels van Duimeland.

Vele merken
"Je ziet bij ons vaak nét even wat andere dingen en kan er bij ons vaak nét even wat meer. Kleding hebben we vanaf het allerkleinste maatje 44 t/m maat 104. Bepaalde merken kunnen zelfs t/m maat 140 besteld worden", vertelt Franca verder. Ook de merken Meyco en Koeka zijn meeverhuisd. Er is dus een uitgebreid aanbod in dekentjes, lakentjes, slaapzakken, hydrofiel en uitzet artikelen voor hele leuke prijzen!"

Dat is nog niet alles!
Ook voor de beste flessen en spenen slaag je bij Speciaal voor Baby & Peuter! De merken Dr. Browns, Bibs en Sauvinex zijn niet weg te denken uit de winkel. "Tenslotte onze speelgoedlijnen, nachtlampjes en knuffels van o.a. Little Dutch, Zazu, Bambam, Playgro en Happy Horse. Ach er is eigenlijk gewoon te veel om te noemen, het is allemaal zó ontzettend leuk!" aldus Franca Daniels. Voor goede, leuke en persoonlijke service, moet je zeker bij Duimeland zijn!

Speciaal voor Baby & Peuter
Winkelcentrum De Hoven Passage
Martinus Nijhofflaan 22
2624 ES Delft
015 261 2442

Meer berichten
 
CustomHtml_1