Ken jij een hit van de band Krezip die hier door Charles van Harling wordt geïnterviewd? Dan maak jij kans op kaarten!
Ken jij een hit van de band Krezip die hier door Charles van Harling wordt geïnterviewd? Dan maak jij kans op kaarten!

Win kaarten voor Krezip!

Algemeen

SCHEVENINGEN - De zeer succesvolle band Krezip geeft op zaterdag 5 september een groot concert op het strand van Scheveningen: KREZIP – LIVE on the BEACH.

Na een succesvolle comeback met een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome heeft Krezip de smaak te pakken. De band heeft het zo naar haar zin op het podium en de reacties van het publiek zijn zo hartverwarmend, dat de bandleden hebben besloten om de zomer af te sluiten met een concert op het strand van Scheveningen.

Strandconcert
"We zijn nog steeds high van onze shows in de Ziggo Dome en kunnen niet wachten om weer te spelen in 2020", aldus Jacqueline Govaert. "We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te sluiten met het strandconcert LIVE on the BEACH. Samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera moet het wel een hele bijzondere avond worden!"

Grote hits
Krezip brak in het jaar 2000 door na een optreden op Pinkpop waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit 'I Would Stay'. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorde ze diverse grote hits met 'Out Of My Bed', 'All My Life' en 'Sweet Goodbyes'. In 2009 besloot de band te stoppen. Begin van 2019 kondigde de band aan weer bij elkaar te komen voor een optreden op Pinkpop en in de Ziggo Dome. Tevens kwam er een nieuw album, dat inmiddels de gouden status heeft behaald.

Win kaarten!
Blok vanaf nu zaterdag 5 september in je agenda, want hier moet je bij zijn! Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen vier keer twee kaarten weggeven voor KREZIP – LIVE on the BEACH. Vraag: Noem een hit van Krezip, de band die door Charles van Harling wordt geïnterviewd. Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...?

Afbeelding