Robert leidt u graag rond in het nieuwe pand. (Foto: PR)
Robert leidt u graag rond in het nieuwe pand. (Foto: PR)

Dutch Dream voelt zich al thuis op de Schieweg

Algemeen

DELFT – Bijna een half jaar geleden verhuisde Dutch Dream Slaapcomfort van het vertrouwde Leeuwenstein naar een (groter) pand aan de Schieweg 87c. Inmiddels voelt Robert zich daar al helemaal thuis. 

“Het fijnste is misschien wel dat we hier helemaal gelijkvloers zitten”, vindt Robert. “Dat is niet alleen prettig voor ons, óók voor onze klanten. De hele collectie is hier toegankelijk voor iedereen.”
Maar de nieuwe en grotere omgeving bood Robert ook de gelegenheid zijn collectie uit te breiden en te verfijnen. “Zo krijgen we binnenkort het  merk Cinderella”, vertelt hij. “Een boxspring die anders is dan anders; met hippe kleuren zoals groen en roze, en met een keur van verschillende toppers om uit te kiezen. Echt een eyecatcher voor je slaapkamer. In verschillende uitvoeringen en niet onbelangrijk; ook heel betaalbaar.”

iProteqt 
Zit er een vlek op je boxspring, ben je met een schaafwond langs je boxspring geschoven of heeft je hond vlekken achtergelaten? Met de nieuwe service van iProteqt bij Dutch Dream Slaapcomfort is dat geen probleem meer! Bescherm je boxspring en krijg vijf jaar lang gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen. Je ontvangt een speciale iProteqt verzorgingsset waarmee de nieuwe boxspring beschermd en gereinigd kan worden. Ontstaat er toch een vlek die je zelf niet kan verwijderen, dan wordt de vlek de eerste vijf jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Naast vlekken is er ook garantie op onder andere losse knopen, pilling, kraak/piep geluiden en losgeraakte stiknaden. Meer informatie: https://bit.ly/3O0xsmI of kom gerust eens binnenlopen bij de winkel in Delft.

Waterbed
Waterbedden, bestáán die nog? “Jazeker”, aldus Robert. “Die hebben we nog steeds, van het goede merk Poseidon.” Waterbedden hebben een aantal duidelijke voordelen: je kunt de temperatuur helemaal regelen, dat betekent dat ze warm zijn in de winter en koel in de zomer. Daarnaast werken ze drukverlagend, wat niet alleen comfortabel is, maar voor mensen met bepaalde lichamelijke klachten ook heel goed kan zijn. Een waterbed aanschaffen doe je meestal niet zomaar, dus laat je goed adviseren. Een verschil in soorten is bijvoorbeeld de stabiliteit: “Zo wil de één bij het instappen meteen stilliggen, terwijl een andere juist dat schommelen heel prettig vind.” Dutch Dream in Delft heeft drie verschillende waterbedden in de winkel: “Met elk twee watermatrassen, dan betekent dus keus uit zes mogelijkheden. Kom het gewoon eens uitproberen”,nodigt Robert uit. “En dan leid ik u ook graag rond door de rest van ons mooie nieuwe pand!” Meer weten? Kijk op www.dutchdreamslapen.nl.