<p>Robert van der Heijden&nbsp;</p>

Robert van der Heijden 

(Foto: )

Dutch Dream biedt meer dan Slaapcomfort

DELFT- Bij Dutch Dream Slaapcomfort in Delft kun je terecht voor al je slaapwensen. Ze zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte matrassen en boxsprings, deze worden gemaakt in de eigen fabriek in Ter Aar, dit alles onder eigen label Dutch Sleep. Hierdoor zijn de levertijden kort en aanpassingen geen probleem.

Het totale assortiment bestaat onder andere uit boxsprings, waterbedden, ledikanten en dekbedden/kussens. Zelfs complete slaapsystemen zijn te verkrijgen. Bij al je aankopen krijg je deskundig advies van specialisten, zoals Robert, die rekening houden met uw gezondheid en wensen. Uiteraard hebben wij ook de bekende merken in huis.

Lease en serviceopties
Indien de aankoop van een complete boxspring niet tot de mogelijkheden behoort, heeft Dutch Dream nog een unieke optie. Het leasen van een boxspring. Voor minder dan 1 euro per nacht geniet u van optimaal comfort zonder de hoge kosten van een nieuwe boxspring. Bij Dutch Dream wordt het bed bezorgd en geplaatst in de slaapkamer. Hiernaast is er 10 jaar garantie op frame en veerbreuk, 3 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten en 2 jaar garantie op motoren en overige elektronica en volgens de garantieregels van het desbetreffende merk.

Vestigingen
Vanaf aanstaande woensdag bent u weer van harte welkom zonder dat u een afspraak hoeft te maken, het mag natuurlijk wel. Dutch Dream heeft vestigingen in Alphen aan de Rijn, Hazerswoude, Delft, Ter Aar en sinds kort ook in Naaldwijk. Hou deze krant en de sociale mediakanalen van Dutch Dream Slaapcomfort in de gaten voor een nieuwe winactie in verband met het nieuwe filiaal in Naaldwijk. Dutch Dream Delft is bereikbaar op: 015 380 70 15.

Finn Rekveldt
Meer berichten