Logo delftopzondag.nl
Het interieur van het nieuwe Dutch Dream filiaal. (Foto: PR)
Het interieur van het nieuwe Dutch Dream filiaal. (Foto: PR) (Foto: )

Feest bij Dutch Dream Slaapcomfort. Feest mee en win!

DELFT - Dutch Dream Slaapcomfort opende dit weekend haar vierde filiaal. Niet in Delft, maar in Alphen a/d Rijn. Toch kunnen Delftenaren ook meeprofiteren van deze heugelijke gebeurtenis. “We gaan deze zomer een leuke actie doen.”

Naast Ter Aar, Hazerswoude en Delft krijgt nu ook Alphen a/d Rijn haar eigen Dutch Dream Slaapcomfort filiaal. “We zijn er ook best wel trots op dat we dit in coronatijd hebben kunnen realiseren”, vindt Betty Staring van Dutch Dream. “Het Alphense filiaal sluit heel goed aan op ons verzorgingsgebied.” Je vindt de nieuwe Dutch Dream aan de Euromarkt 103, net als het Delftse filiaal nabij een woonboulevard. Hoewel iets kleiner dan die in Delft, biedt het pand toch voldoende ruimte om de eigen collectie Dutch Sleep, en die van andere merken als Pullman, Caresse en M-line, op een mooie manier te presenteren. De nieuwe verkoper Erik staat klaar voor vragen en informatie. “Als speciaalzaak is goed advies waar we ons in onderscheiden. Een bed moet niet alleen mooi en kwalitatief goed zijn, een goed bed is ook belangrijk voor een goede nachtrust en daarmee voor je gezondheid.”

Delftenaren vieren mee
Delftenaren hoeven niet af te reizen naar Alphen. Die kunnen prima terecht bij het Dutch Dream filiaal op Leeuwenstein 23. Toch kunnen ook de mensen uit de prinsenstad meeprofiteren van het Dutch Dream feestje: “Om de opening te vieren gaan we in al onze winkels en op social media deze hele zomer lang een leuke actie doen waarbij je een prachtige Boxspring Toscane uit onze eigen Dutch Sleep collectie kunt winnen”, legt Betty uit. Wat je daarvoor moet doen? Eigenlijk heel weinig. “Je hoeft niets te kopen, geen slagzinnen te maken, het enige wat je hoeft te doen is je contactgegevens bij ons inleveren, hetzij in de winkel, hetzij via één van onze social media accounts. Uit al die inzendingen verloten we dan begin september een Toscane. Uiteraard is dat geen 'one fits all model'. “De prijswinnaar mag natuurlijk meebepalen hoe zijn of haar boxspring er uit komt te zien. Soort stof, kleur, grootte, er zijn, binnen grenzen, allerlei mogelijkheden. En mocht de prijswinnaar ècht aparte wensen hebben, dan valt daar natuurlijk altijd over te praten. Want uiteindelijk vinden wij, wie wint moet ook lekker slapen!

Genoeg reden dus om eens bij Dutch Dream Slaapcomfort op Leeuwenstein binnen te wandelen. “Juist in deze tijd, met zoveel nadruk op gezondheid, is het goed om je eigen nachtrust eens goed onder de loep te nemen”, vindt Betty. “Daar adviseren wij graag in. Of u nu de prijs wint of niet, met een goede nachtrust win je altijd!”

Meer berichten