Logo delftopzondag.nl
Rianne Collignon van Flow of Miracles
Rianne Collignon van Flow of Miracles (Foto: )

Nieuwe Website van Flow of Miracles

DELFT - Behoefte aan meer positiviteit in deze periode? Bij de nieuwe naam Flow of Miracles in plaats van Hart en Ziel hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Daar kun je gratis online een kaartje trekken uit het 100% Positiviteit Orakel. Zo vind je altijd een positieve toon voor je dag.

Liever offline? Je kunt het Orakel kopen vanaf 20 euro inclusief Ebook om er op verschillende positieve helende manieren mee te werken.

Gemak
Op de website kun je je nu ook gemakkelijk inschrijven voor de wekelijkse gratis e-mail Healing Lijst of de maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ook makkelijk zien welke kleinschalige groepsactiviteiten er worden gehouden nu dit weer op een verantwoorde manier kan. Geef gemakkelijk je interesse aan en je hoort of je ingeschreven bent of op de wachtlijst bent geplaatst.

Stappenplan
Liever een persoonlijke sessie in de praktijk of op afstand en benieuwd hoe dat precies gaat? Met het nieuwe sessie stappenplan kun je precies zien wat je bij een sessie allemaal ontvangt en op welke manier: van het begin met de gratis intake tot en met de laatste stap nazorg.

Zakelijke klanten
De B2B website heeft ook een facelift gehad dus ook zakelijke klanten zien nu in één opslag wat er allemaal kan, vragen een offerte aan of doen een bel me terug verzoek en lezen wat de resultaten van anderen zijn.

Contact
Ben je ook benieuwd wat bij Flow of Miracles allemaal mogelijk is en wat de resultaten van anderen zijn? Neem dan een kijkje op de vernieuwde website www.flowofmiracles.nl of neem contact op via info@flowofmiracles.nl of bel op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur naar 06-10521351.

Meer berichten