Logo delftopzondag.nl
Rozema Verhuurbedrijf is tevreden met de nieuw bestickerde bus!
Rozema Verhuurbedrijf is tevreden met de nieuw bestickerde bus! (Foto: )

Rozema Verhuurbedrijf voelt zich thuis bij RODI

DELFT – Met de producten en service van Rozema Verhuurbedrijf maakt u van ieder feest of evenement een succes!

Met meer dan 67 jaar ervaring op het gebied van verhuur party- en horecabenodigdheden is Rozema een begrip in Delft. Het verhuurbedrijf heeft een groot assortiment voor elke gelegenheid, van kinderfeestje tot bruiloftsfeesten. “De afgelopen maanden was het erg rustig wat feestjes betreft, maar dat komt nu weer op gang”, vertelt eigenaar Gertjan Rozema. “Vooral de buitenfeesten zijn nu populair. Buiten kun je meestal toch wat meer afstand van elkaar bewaren.” Rozema levert voor dit soort feestjes bijvoorbeeld een geschikte partytent, terrasverwarmers, koel tapbier en barbecues, maar heeft ook verrassende spullen zoals springkussens en zwart bestek. Ook aan de details wordt gedacht, want je kunt er ook sfeervolle verlichting, tafelgerei en groendecoratie huren. Sinds kort kun je bij Rozema zelfs terecht voor anti-hoestschermen, hygiënezuilen en beschermingsmiddelen zoals katoenen mondkapjes! Kijk voor het hele assortiment op www.rozemaverhuur.nl

Service
Naast de veelzijdigheid ligt de kracht van Rozema Verhuurbedrijf bij de enthousiaste werknemers en het oog voor detail dat zij hebben. "Wij willen kwaliteit leveren", aldus Gertjan. "We interesseren ons voor onze klanten, geven hen alle aandacht. En waar nodig denken we mee."

Medeondernemer
Rozema Verhuurbedrijf heeft onlangs een bedrijfswagen laten bestickeren bij RODI. “We hebben al eerder op een fijne manier samengewerkt, toen we een tijdje terug hoestschermen hebben laten maken. Ook nu is alles prima verlopen”, informeert Gertjan. “We zitten op hetzelfde bedrijventerrein Schieoevers en dat verbindt toch wel een beetje. En juist in deze tijd is het belangrijk om goed samen te werken met je medeondernemers.”

Meer berichten