<p>Deel van het interieur van de nieuwe vestiging in Naaldwijk. (Foto: PR)&nbsp;</p>

Deel van het interieur van de nieuwe vestiging in Naaldwijk. (Foto: PR) 

(Foto: )

Dutch Dream Slaapcomfort opent nieuwe vestiging in Naaldwijk

Dutch Dream Slaapcomfort is bij u natuurlijk al bekend van de vestiging in Delft. Sinds december heeft Dutch Dream ook een vestiging geopend in Naaldwijk, en het loont de moeite daar eens een kijkje te gaan nemen!

“Een feestelijke opening konden we niet organiseren vanwege de lockdown die in december werd afgekondigd”, vertelt Marcel Haze van Dutch Dream. Dat gaf ons wèl de gelegenheid om de winkel nog iets mooier af te werken en momenteel bent u op afspraak weer van harte welkom om, geheel vrijblijvend, te komen kijken naar het resultaat.” Zo’n afspraak maak je eenvoudig door te bellen naar 0174-725508.

Nieuw adres
De nieuwe vestiging is te vinden aan de Gildestraat 227A in Naaldwijk. En mocht dat adres u niet bekend voorkomen; dat klopt. “Het is een heel nieuw adres en een gloednieuw pand waar we heel trots op zijn”, aldus Marcel. “Het hele pand is klimaatneutraal en gasloos. Het geheel is ruim opgezet en rolstoeltoegankelijk. Op een winkeloppervlak van 500 vierkante meter vind je een uitgebreid assortiment, waaronder uiteraard het eigen huismerk ‘Dutch Sleep’. Verder hebben we ook een mooie collectie Pullman boxsprings en matrassen, en natuurlijk de bekende traagschuimmatrassen van M-Line.” Minder bekend, maar Marcel is er wel heel trots op, is het nieuwe merk North Beds. “Daar zijn nog niet veel dealers van in Nederland. North Beds is een representant van het ‘Scandinavisch slapen, dat wil zeggen: een fijne comfortligging en een mooie uitstraling, maar een stuk vriendelijker geprijsd dan de bekende Scandinavische merken.”  Marcel vergelijkt het comfort van North Beds wel met die van een waterbed, “waarvan we overigens ook een mooie collectie van Poseidon hebben staan in Naaldwijk.

Openingsactie 
Naaldwijk is, na Ter Aar, Alphen a/d Rijn, Hazerswoude en Delft de vijfde vestiging van Dutch Dream Slaapcomfort. “Naaldwijk en het Westland sluiten zo heel mooi aan op ons verzorgingsgebied”, denkt Marcel, die hoopt dat veel mensen uit Delft en het Westland snel kennis kunnen komen maken. “We hopen op een spoedige versoepeling van de coronamaatregelen, zodat we alsnog een mooi feestje kunnen geven”, kondigt hij aan. “Tegen die tijd komt er natuurlijk ook een mooie feestactie, waarbij we traditiegetrouw weer een boxspring gaan verloten. Hou daarom de berichtgeving in Delft op Zondag en onze social media kanalen in de gaten!”

Behalve een telefonische afspraak is het, voor de echt geïnteresseerden, ook mogelijk om via de afsprakenkalender op www.dutchdreamslapen.nl een afspraak te maken. “Bij de afspraken via de site moeten we helaas een iets formeler beleid hanteren”, legt Marcel uit. “Hiermee krijgt u natuurlijk wel een vrijblijvend en persoonlijk advies voor het beste slaapcomfort, zoals u dat bij ons gewend bent. Voor een kennismakingskijkje volstaat een telefoontje. U bent van harte welkom.”

Meer berichten