Robert: "Dutch Dream Slaapcomfort gaat de huidige collectie uitbreiden."
Robert: "Dutch Dream Slaapcomfort gaat de huidige collectie uitbreiden." Foto: PR

Dutch Dream Slaapcomfort gaat verhuizen

Algemeen

DELFT – Twintig jaar was Dutch Dream Slaapcomfort gevestigd aan de Leeuwenstein 23. Maar dat gaat veranderen! Zaterdag 19 februari opent het  bedrijf een nieuw, fris en groter filiaal aan de Schieweg 87C (tegenover de Makro)

Het is niet niks om na twintig jaar van plek te wisselen. “Maar het is nodig”, zegt Robert van Dutch Dream Slaapcomfort. “Het pand waar Dutch Dream Slaapcomfort nu is gevestigd heeft een boven- en benedenverdieping, maar jammer genoeg geen lift. Voor klanten die slecht ter been zijn is het daarom lastig om een kijkje te nemen op de bovenverdieping. Op 8 februari komt hier verandering in. Het pand waar Dutch Dream Slaapcomfort naartoe gaat verhuizen is namelijk gelijkvloers en groter dan het huidige pand.”
Terwijl er momenteel nog druk getimmerd en geschilderd wordt in het nieuwe pand, is op de oude locatie het inpakken begonnen. “Maar natuurlijk willen we niet alles oversjouwen. Vandaar dat er vanwege de verhuizing een mega showroomuitverkoop plaatsvindt. Zo wordt een groot deel van de showroom verkocht met kortingen die variëren van 20 tot wel 70 procent! Heeft u iets zien staan dan is de kans groot dat dit nu in de uitverkoop is! Er zullen ook wat modellen verdwijnen omdat er plaats moet worden gemaakt voor nieuwere modellen.”

Uitgebreide collectie 
Omdat het nieuwe pand groter is zal er meer ruimte zijn om de huidige collectie uit te breiden. Dutch Dream Slaapcomfort gaat de huidige collectie uitbreiden met nieuwe kleuren en stoffen. Daarbij blijf kwaliteit voor een betaalbare prijs natuurlijk het uitgangspunt. We beschikken over een eigen fabriek in Ter Aar, waar we unieke collecties maken die aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke wensen. De beste merken gaan mee zoals Pullman, M-Line en Poseidon en het merk North Beds gaan we hier aan toevoegen!

Topassortiment 
Zo heeft Dutch Dream Slaapcomfort een topassortiment aan boxsprings, ledikanten, matrassen, waterbedden en nog veel meer. Op www.dutchdreamslapen.nl kunt u het gehele assortiment bekijken. Wanneer u de winkel bezoekt zullen er ervaren en enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Zij weten waarop u moet letten en geven u passend advies. We gaan een stapje verder in kennis, wat u terugvindt in de advisering in onze winkels. Elke dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 is de winkel geopend. Zondag 6 februari is de laatste koopzondag op de Leeuwenstein 23. Daarna vind u ons op de Schieweg 87C. Voor vragen kunt u bellen naar 015-3807015.

!