Medewerker Dutch Dream Slaapcomfort
Medewerker Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream Slaapcomfort gaat verhuizen

Algemeen

DELFT - Al 20 jaar is Dutch Dream Slaapcomfort gevestigd aan de Leeuwenstein 23. Begin februari 2022 zal de beddenspeciaalzaak verhuizen naar een nieuw, fris en groter pand aan de Schieweg.

Het pand waar Dutch Dream Slaapcomfort nu is gevestigd heeft een boven- en benedenverdieping, maar jammer genoeg geen lift. Voor klanten die slecht ter been zijn is het daarom lastig om een kijkje te nemen op de bovenverdieping. In februari komt hier verandering in. Het pand waar Dutch Dream Slaapcomfort naartoe gaat verhuizen is namelijk gelijkvloers en groter dan het huidige pand. 

Opruiming
Vanwege de verhuizing zal er een mega showroomuitverkoop plaatsvinden. Zo zal een groot deel van de showroom verkocht worden met 20 tot 70 procent korting. Dit is de uitgelezen kans om toch nog een keertje over dat bed na te denken waar u al zo lang over twijfelt. De kans is namelijk heel groot dat hij in de uitverkoop is. Er zullen ook wat modellen verdwijnen. Zij moeten plaatsmaken voor nieuwere modellen.
Omdat het nieuwe pand groter is zal er meer ruimte zijn om de huidige collectie uit te breiden. Dutch Dream Slaapcomfort zal de huidige collectie gaan uitbreiden met nieuwe kleuren, stoffen en merken.  

Dutch Dream Slaapcomfort heeft een topassortiment aan boxsprings, ledikanten, matrassen, waterbedden en nog veel meer. Op www.dutchdreamslapen.nl/delft kunt u het gehele assortiment bekijken. Wanneer u de winkel bezoekt zullen er ervaren en enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Zij weten waarop u moet letten en geven u passend advies. Elke dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 is de winkel geopend. Ook op 5 december! Heeft u vragen? Bel dan naar 015-3807015.