Een prachtige Artego-keuken koop je bij Dekkers Keuken Centrum
Een prachtige Artego-keuken koop je bij Dekkers Keuken Centrum (Foto: )

Dekkers Keuken Centrum: Passie voor keukens

RIJSWIJK – Een nieuwe keuken is een grote aankoop die aandacht verdient. Dekkers Keuken Centrum is geen gewone keukenspeciaalzaak, maar een bedrijf waar een persoonlijke aanpak, een snelle levertijd, goed advies en service die een stapje verder gaat dan gemiddeld, belangrijk zijn.

Bij Dekkers Keuken Centrum vind je keukens in alle soorten en maten. Of je nou op zoek bent naar een strakke moderne keuken, een landelijke of een klassieke keuken, bij Dekkers Keuken Centrum vind je een ruime keuze aan materialen en kleuren om uit te kiezen. Bedrijfsleider Michel Smit vindt dat het kopen van een keuken een feestje moet zijn: “We begeleiden de klant van begin tot eind. We hebben ervaren adviseurs in dienst, nemen er de tijd voor en we staan klaar voor onze klanten. Ook als de garantieperiode voorbij is.” Michel Smit is al 30 jaar werkzaam binnen de Rijswijkse keukenzaak, adviseurs Ferry Kiel en Mirjam Wieringa al meer dan 10 jaar. De klant profiteert dan ook van de jarenlange ervaring van het team én van scherpe prijzen. "Doordat wij rechtstreeks bij de fabrikanten kunnen inkopen, bieden wij zeer concurrerende prijzen."

Collectie
Dekkers Keuken Centrum heeft naast bekende merken als Artego, Aran Cucine, Mereno en Riverdale, ook een eigen collectie keukens. “Deze lijn is in elke prijsklasse leverbaar. Daarnaast leveren we ook apparatuur met nieuwe technieken. We leveren elk merk, maar zijn gespecialiseerd in apparatuur van Bosch, Siemens, AEG en Neff. We hebben een eigen montageteam dat alles uit handen neemt, van het demonteren van die keuken, het verleggen van leidingen tot het plaatsen van een perfect passende nieuwe keuken.”

Kom eens langs bij Dekkers Keuken Centrum, sinds 1969 gevestigd aan de Herenstraat 11-19 in Rijswijk!

Cheyenne Toetenel
Meer berichten