Brenda helpt je graag bij jouw keuze!
Brenda helpt je graag bij jouw keuze!

Bonbons, taart én ijs bij chocolaterie Leonidas

Algemeen

DELFT - Het is alweer een jaar geleden dat de vestiging van chocolaterie Leonidas in de Hoven Passage verhuisde naar het pand naast Bakker Ammerlaan. Een grotere zaak en daarom ook een uitgebreid assortiment!

In de zaak kijk je jouw ogen uit bij de enorme vitrine met heerlijke bonbons. "Hier verkopen we het hele jaar door ons standaard assortiment bonbons, maar ook diverse seizoensproducten", vertelt filiaalmanager Brenda Noordam. "Zo komen we in september weer met ons herfstassortiment bestaande uit chocolade-egeltjes, paddenstoeltjes, gevulde boomstammetjes en speciale cadeauverpakkingen, en richting de decembermaand met chocoladeletters en Sint- en kerstfiguurtjes." Naast dit assortiment werkt Leonidas ook veel met dieetproducten. "In de winkel staat een lijst met speciale producten, zodat klanten samen met ons kunnen uitzoeken welke producten aansluiten op hun allergieën en dieetwensen."

Maison Kelder
Liefhebbers van Maison Kelder weten Leonidas vast al te vinden voor de beroemde hazelnoottaarten, maar wist je dat deze Delftse chocolaterie ook de ouderwetse harde mokka's en heerlijke Bossche Bollen verkoopt? Daarnaast is glutenvrij gebak ook altijd op voorraad en kan lactosevrij en suikerarm gebak dagelijks worden besteld. "Wij kunnen alle producten van Maison Kelder leveren. In de meeste gevallen hebben we deze een dag na de bestelling al binnen."

Italiaans ijs
In deze warme zomermaanden - en erna - kun je bij Leonidas ook terecht voor heerlijk Italiaans schepijs. "Wij bieden een ruime keuze aan smaken, die zijn afgestemd op die van onze bonbons."

www.chocolaterieleonidasdelft.nl