Logo delftopzondag.nl
Foto:

Verhage opent eerste vestiging in Delft!

DELFT - De deuren van de gloednieuwe Verhage vestiging aan de Van Foreestweg zijn geopend!

De 41e store van de van origine Rotterdamse franchiseformule wordt gerund door Roy Engelen, een Delvenaar en horecaliefhebber in hart en nieren. Van jongs af aan werkt Roy in de bakkerswereld, maar nu is hij klaar voor een nieuwe uitdaging als franchisenemer. “De ambitie om voor mijzelf te beginnen heb ik altijd gehad, dus dit is een droom die uitkomt.”

Huiselijke sfeer
Verhage Delft is gevestigd in het voormalige pand van snackbar Centrum West, waar Peet van der Werf 52 jaar lang met veel plezier heeft gewerkt. Om het pand om te toveren tot een Verhage, is het van top tot teen aangepakt. De zaak is voorzien van een geheel nieuwe en huiselijke uitstraling.

Lunch en diner
Verhage is voor Delftenaren nog vrij onbekend, maar een waar begrip in Rotterdam. Zowel voor lunch als diner staat Verhage bekend om haar hoogwaardige en heerlijke producten tegen een scherpe prijs. "In ons cafetaria geniet je van de lekkerste luxe broodjes, frites, snacks, hamburgers, menu’s en nog veel meer. Of je nu trek hebt in een tosti, club sandwich, Steakhouse Chicken Burger, patat stoofvlees of een berenklauw, wij hebben het!" Nog ruimte voor een dessert? Ook dan valt er genoeg te kiezen. "Wat dacht je van een luxe milkshake, afgetopt met slagroom en Monin chocoladesaus? Of onze verkoelende koffie met softijs, karamel en slagroom?" Trek gekregen? De vestiging van Verhage aan de Van Foreestweg is dagelijks geopend van 11.30 uur tot 21.30 uur.


Verhage Foreestweg
Van Foreestweg 112
www.verhage.nu

Cheyenne Toetenel
Meer berichten