Marcel is zeer tevreden over het resultaat (Foto: Koos Bommelé)
Marcel is zeer tevreden over het resultaat (Foto: Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE)

Benfried voelt zich thuis bij RODI

DEN HOORN - Veel mensen gaan dit jaar niet op vakantie, dus wil iedereen van het mooie weer genieten in eigen tuin. Een prima tijd om jouw buitenplek te voorzien van een nieuwe uitstraling. Met Benfried aan de Hooipolderweg 1 in Den Hoorn ben je daarvoor aan het juiste adres.

Benfried is gespecialiseerd in het leveren van alle soorten tuinmaterialen en benodigdheden aan hoveniers én particulieren. Bij Benfried kun je naar hartenlust rondkijken op het showterrein van ruim 600 vierkante meter. Op dit terrein vind je de laatste trends voor in en rondom de tuin. Een groot assortiment tuintegels en sierbestrating is hier te bezichtigen, maar ook voor duurzaam tuinhout, schuttingen en vlonderplanken kun je bij Benfried terecht. "Een duurzame en onderhoudsvriendelijke tuin is nog steeds populair", vertelt Marcel 's Gravemade van Benfried. "Daarom is er bijvoorbeeld veel vraag naar kunstgras en tuintegels van keramiek. Deze tegels zijn krasvast en trekken geen groene aanslag aan. Daarbij moeten deze tegels gevoegd worden met een speciaal voegmiddel, waardoor onkruid en mieren geen schijn van kans meer hebben." Naast deze esthetische producten heeft Benfried ook een groot assortiment tuingereedschap, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuinberegening. Vraag gerust eens advies aan één van de deskundige medewerkers die er rondlopen.

Vrachtwagens
Benfried levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan de professionelen tuinbouwsector. Hiervoor is een nieuwe vrachtwagen aangeschaft, die onlangs is bestickerd door RODI Sign & Print. 's Gravemade is tevreden over het resultaat. “Het is keurig gedaan. We hebben de bestickering van onze volgende vrachtwagen direct ingepland.”

www.benfried.com

Cheyenne Toetenel
Meer berichten