Pascal Berends geeft u graag advies over uw financiële toekomst. (Foto: EvE)
Pascal Berends geeft u graag advies over uw financiële toekomst. (Foto: EvE)

FinMyLife, voor een financieel gezonde toekomst

Algemeen

DELFT - Financieel gezond zijn. Je dromen kunnen verwezenlijken. Nu en in de toekomst. Dat vraagt om goede planning, vindt Pascal Berends van FinMyLife. “Een financieel plan is dynamisch, want het leven is dat ook.”

Hoe zie je de toekomst? Eerder stoppen met werken, die wereldreis waar je van droomt, de studie van de kinderen... Maar hoe krijg je dat financieel allemaal rond? Wie kan je daar bij helpen? “Ik vergelijk het wel eens met sporten”, vertelt Pascal. “Zelf doe ik aan crossfit om mij gezond en fit te houden. Om dat goed te doen zijn mijn coaches heel belangrijk voor mij. Zij motiveren me, zorgen voor een stabiele basis en helpen me het maximale uit mezelf te halen. Wat voor sport geldt, geldt ook voor je financiële gezondheid. Als financial lifestyle coach help ik jou om, vanuit een stabiele financiële basis, je doelen en dromen te bereiken.”

Planning en advies
Pascal werkt al sinds 1999 in de financiële wereld en begon in 2016 met FinMyLife. “Door voor mezelf te beginnen kan ik mijn grootste kracht optimaal inzetten: contact met de klant. Het bouwen aan een langdurige en vertrouwde relatie.” Bij FinMyLife kun je terecht voor financiële planning, vermogens- en hypotheekadvies. “Mijn klanten zijn heel divers. Ondernemers, maar ook particulieren die zaken als pensioen, een erfenis of de koop en verkoop van een huis goed willen regelen.” Financiële planning begint bij inzicht, benadrukt Pascal. “Hoe sta je er nu en op termijn voor? Als dat duidelijk is kunnen we kijken naar de wensen en doelstellingen die je hebt en een planning maken over hoe je komt waar je zijn wil. Dat is niet een eenmalig pakketje. Het leven is dynamisch. Omstandigheden, dromen en doelstellingen kunnen veranderen en daar moet je je planning dus op aanpassen.”

Een mogelijke volgende stap is vermogensadvies. Hoe richt je zaken als spaargeld, pensioen of hypotheken zo goed mogelijk in? Daar kan Pascal je bij helpen, door advies te geven, maar ook door zaken voor je te regelen. “Vermogen is trouwens geen absoluut woord”, vindt hij. “Ook een relatief klein bedrag kan al vermogen zijn. Niet het bedrag telt, maar dat wat je er mee wilt doen. Je kunt vermogen ook in kleine stapjes opbouwen, al vanaf je eerste vakantiebaantje. Met financiële planning kun je eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen.”

Benieuwd naar wat Pascal voor jou kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, want: “Wederzijds vertrouwen is de basis van het pad naar een gezonde financiële toekomst.” Meer weten? Kijk op www.FinMyLife.nl, mail naar info@FinMyLife.nl of bel naar tel. 015-3106992.