Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Michel Kwakkelstein (62)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in de Bomenwijk?
“Ik was net in Ypenburg aan het winkelen en moest even wat dagelijkse boodschappen doen en de Bomenwijk was op de route. Ik woon zelf in het Centrum dus de ene keer doe ik daar mijn boodschappen en de anderen keer hier of ergens anders.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Corona, dat is denk ik wel het nieuws dat ons vooral bezighoudt deze periode. Het aparte vind ik dat we dichter tot elkaar moeten komen maar toch afstand moeten houden, heel dubbel."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Ik woon bij de Nieuwe Kerk in de buurt en ik vind eigenlijk dat hele gebied rondom de Nieuwe Kerk heel mooi. Ik ga daar gewoon lekker op het gras zitten en een beetje mensen kijken. Daarnaast kom ik ook graag in Delftse Hout, heerlijk een stuk fietsen en genieten van de natuur.”

Wie zou u graag (nog) een keer ontmoeten?
“Ik zou god wel willen ontmoeten. Ik ben niet gelovig, maar als ik hem nou ontmoet zal ik zeker in hem geloven. Ik zou hem willen vragen waarom hij er zo een zooitje van maakt. En dat is ook wel de reden dat ik niet geloof, omdat ik mij niet kan voorstellen dat iemand dit allemaal toelaat. Waarom zijn we dan niet allemaal wat aardiger voor elkaar en waarom is er dan bijvoorbeeld discriminatie?”

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
“Ik ga naar mijn vriendin in Rotterdam, wij hebben een latrelatie. Zij heeft acht hondjes en drie vogels dus ik ga eigenlijk altijd naar haar toe in het weekend."