ThaiDelft2Go is blij met de nieuwe bedrijfskleding!
ThaiDelft2Go is blij met de nieuwe bedrijfskleding!

ThaiDelft2Go voelt zich thuis bij RODI!

Algemeen

DELFT – Geen zin om de deur uit te gaan? De lekkerste Thaise gerechten kun je ook gewoon bestellen bij ThaiDelft2Go!

Op de kaart bij ThaiDelft2Go staan een hoop verschillende Thaise maaltijden. Of je nu veganistisch eet of juist graag vlees bestelt, wel of niet van pittig eten houdt, in je eentje eet of met een heel gezelschap: je kunt altijd terecht bij ThaiDelft2Go. Kok Arunsri runt de keuken en is gespecialiseerd in de lekkerste authentieke gerechten. “We bezorgen ze binnen dertig minuten vers en warm in onze regio”, vertelt Charoon. Hij runt de winkel en is verantwoordelijk voor de planning van de bezorgingen. “We hebben twee bestelauto’s en vijf bezorgscooters om de gerechten rond te bezorgen”, aldus Charoon. “Maar mensen kunnen hun bestellingen ook af komen halen.”

ThaiNootdorp2Go
Het bezorgrestaurant bestaat sinds 2015 en is de laatste jaren flink aan het groeien. “Omdat ons concept zo’n groot succes is, hebben we in 2018 nog een Thai2Go in Nootdorp geopend. En die winkel begint ook steeds beter te draaien! Inmiddels rijden daar alweer drie scooters en een e-bike rond.”

Nieuw drukwerk
ThaiDelft2Go heeft vanaf 2015 al hun drukwerk door RODI Media zh laten verzorgen. “We hebben daar meteen ons logo en de bestelauto’s laten ontwerpen en bedrukken”, vertelt Charoon. “Onlangs hebben we nieuwe menukaarten en bedrijfskleding laten bedrukken. We zijn er heel blij mee!” En ook voor ThaiNootdorp2Go heeft RODI al het drukwerk verzorgd. “We zijn tevreden met hoe dat ging met het restaurant in Delft, dus toen we het restaurant in Nootdorp openden, zijn we ook naar RODI gestapt. En ook daar zijn we blij mee.”
Zin in Thais eten gekregen? Bestellen kan via www.thaidelft2go.nl!