Logo delftopzondag.nl
Schrijf je nu in voor de leukste lessen en cursussen!
Schrijf je nu in voor de leukste lessen en cursussen! (Foto: )

Inschrijving cursussen bij De VAK gestart

DELFT – Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor een leuke les of een cursus bij De VAK. Veel van de cursussen en lessen die vanaf september van start gaan, zijn nu al te vinden op de website.

De VAK biedt al jaren diverse creatieve cursussen aan. En die zijn heel divers: van balletles tot een theatercursus. Het is mogelijk om een instrument te leren bespelen of de fijne kneepjes van het schilderen te leren. Het kunstencentrum van Delft bestaat uit verschillende afdelingen: je kunt er terecht voor beeldende kunst, dans, theater, body&mind, schrijven en muziek. Daarnaast behoort een combinatiecursus van diverse disciplines ook tot de mogelijkheid!

Cursussen en lessen
Veel lessen en cursussen van De VAK zijn weer live opgestart. "Wij zijn ongelofelijk blij, dat onze cursisten en leerlingen de weg naar OPEN weer hebben gevonden. Het is goed om te merken, met hoeveel enthousiasme iedereen weer naar zijn of haar cursus komt. Inmiddels hebben we bij De VAK de eerste ervaringen opgedaan met lesgeven op 1,5 meter afstand en dat ging goed. De komende tijd gaan we verder met finetunen", vertelt Huub 't Hoen, directeur van De VAK.

Opendag(en)
Weet je nog niet precies welke cursus of les je wilt gaan volgen? Begin september biedt De VAK de mogelijkheid om vragen te stellen en alvast kennis te maken met diverse lessen en cursussen. Binnenkort volgt meer informatie over de opendag(en) in september. Houd de website in de gaten.

Meer weten?
Lijkt het je leuk om ook met een cursus of les te starten, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op www.vak-delft.nl

Meer berichten