Logo delftopzondag.nl
Nancy met haar dochter Chelsey. (Foto: EvE)
Nancy met haar dochter Chelsey. (Foto: EvE) (Foto: )

Nancy's Sun: zonnen en gezelligheid

DELFT - Sinds 1 maart is Nancy's Sun gevestigd in het winkelcentrum aan de Vrijheidslaan. Eigenaresse Nancy Bosman verwelkomt u graag!

Een nieuwe naam, een vertrouwde plek. Tot voor kort was op deze plaats namelijk Sun en Beauty gevestigd, behorend bij Headline Haarmode. Sinds 1 maart is het Nancy Bosman die u hier graag verwelkomt. Voor de gastvrije Haagse is dit het eerste avontuur als ondernemer. “Ik zag op Marktplaats dat de zonnestudio te koop en dacht 'ja, dat vind ik leuk'”, vertelt ze. Helemaal onbekend is ze niet met het vak. Haar dochter Chelsey werkte al in meerdere zonnestudio's in de omgeving en zij helpt ook regelmatig in de studio van haar moeder. Wat Nancy zo aantrekt in het vak? “Dat is toch vooral het contact met de mensen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal.”

Rustige start
Nancy was nog maar nauwelijks bezig toen de coronacrisis uitbrak. Toch bleef ze er rustig onder. “Ik spreek liever van een rustige dan van een moeilijke start”, verklaart zij. “Natuurlijk werd het rustiger, maar dat gaf me meteen wel de gelegenheid om de studio en het vak goed te leren kennen. We hebben de inrichting wat veranderd, en andere kleuren op de gevel gezet en alles heel goed schoongemaakt. Door de tijd heen gaan we ook de cabines aanpakken. Tegelijkertijd ben ik op cursus geweest. Ik neem de tijd om alles goed op te bouwen. Voorlopig gaat het me vooral om het plezier van het werken voor en met mensen. Als je hobby je werk is, dan heb je het toch goed?”
Nancy beschikt over vijf verschillende Ergoline zonnebanken met verschillende intensiteit. “Zo kun je langzaam opbouwen. Van lage intensiteit met de Ergoline 500 en Ergoline 700, naar midden met de Ergoline 800 en 1100, tot hoog met de Ergoline 1600” Ook nu, in de zomer, is het niet vreemd om naar een zonnestudio te gaan: “Hier zon je onder begeleiding”, legt Nancy uit. “Dat is buiten anders. Ik kan je daarbij bovendien ook goed adviseren en ondersteunen, zo hebben we verschillende crèmes van het merk Devoted. Geschikt voor allerlei soorten huidtypen, en ze bevatten bovendien een bruiningsversneller en een anti-aging systeem.”

Opwaarderen
Nancy's Sun is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur, op zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 11.00-17.00 uur. Tot 10 juli heeft Nancy bovendien een leuke opwaardeeractie: een opwaardeerbedrag van 25 euro wordt 30 euro, 50 euro wordt 60, 75 euro wordt 90 en 100 euro wordt 120 euro. Zo wordt even lekker zonnen ook nog eens voordelig. En de koffie en gezelligheid van Nancy krijgt u er gewoon bij!

Meer berichten