Logo delftopzondag.nl
WZH De Lotus kan je hulp goed gebruiken!
WZH De Lotus kan je hulp goed gebruiken! (Foto: )

Geen dag hetzelfde bij WZH De Lotus

DELFT - Werken op een COVID-19 afdeling is al heftig genoeg. Je wil kunnen rekenen op een hecht team met fijne collega’s die voor je klaar staan, zodat je samen de beste zorg kunt bieden. Deze collega’s werken bij WZH De Lotus: een tijdelijke afdeling binnen Woonzorgcentra Haaglanden (WZH), opgericht om kwetsbare ouderen met het coronavirus te behandelen. WZH De Lotus kan jouw hulp goed gebruiken!

De uitdaging van het werk bij WZH De Lotus zit vooral in de variëteit en complexiteit van zorg. Geen dag is hetzelfde. Snel schakelen tussen dagen zonder opnames en dagen met meerdere opnames hoort erbij. Het is een kwestie van improviseren en snel handelen.Op rustige dagen kun je worden ingezet op een andere locatie van WZH. Een hoge mate van zelfstandigheid is echt een vereiste. Je maakt zelf beslissingen over complexe zorgvragen en de inschakeling van artsen. Dat maakt de samenwerking bij WZH De Lotus anders dan bij een reguliere multidisciplinaire verpleegafdeling. Jouw persoonlijke aandacht en jouw ervaring als zorgverlener zorgen ervoor dat je goed weet in te schatten welke zorg nodig is. Uiteraard zijn ook de contacten met familie zeer belangrijk om samen tot de beste zorg te komen. Met elkaar zorg je voor elkaar, is het motto van WZH De Lotus. De intensieve zorg, het snelle schakelen en het vertrouwen op elkaars kennis en expertise zorgt voor een team dat goed op elkaar is ingespeeld, elkaar scherp houdt op de benodigde maatregelen en samen de zorg naar een hoger niveau brengt.
Het werken op de COVID 19-afdeling is een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Ook interesse in het werken bij WZH De Lotus? Bekijk de vacature op pagina 2 van de uitneembare banenkrant. Kijk voor meer informatie over WZH De Lotus op www.wzh.nl

Meer berichten