Logo delftopzondag.nl
Foto: Daniëlle van den Heuvel-Muis

Burgemeester legt KoronaKnutselKit uit

DELFT - KopieKoffie, de koffie- en printzaak in de Buitenhof, is alweer aangekomen bij de laatste KoronaKnutselKit. "Daarin zit wel een heel speciale opdracht", legt Daniëlle van den Heuvel uit. "Namelijk het maken van je eigen ‘ambtsketen’. En wie kan dat beter uitleggen dan de burgemeester?"

"De opdracht is bedoeld om te laten zien wat je mooi vindt, wat je goed kan en waar je trots op bent. De ingestuurde creaties sturen we natuurlijk naar de burgemeester." KopieKoffie bedacht de KnutselKit om in deze tijden van veel thuiszitten niet helemaal gek te worden van jezelf of van je gezinsleden. "Er zit van alles in zo’n kit, voor jong en oud", licht oprichter Harmen van der Laan toe. "Kleurplaten, handwerkopdrachten, rekenpuzzels en ook bijvoorbeeld een van-punt-tot-punt tekening van Het meisje met de parel van Vermeer."

De video van de burgemeester met de toelichting van de opdracht is te vinden op de Facebookpagina van KopieKoffieDelft. De knutselkit is elke werkdag op te halen voor 1 euro bij KopieKoffie aan de Chopinlaan 377 of te bestellen via info@kopiekoffie.nl. Openingstijden zijn van 12.30 – 17.30 uur. Het inleveren van de ambtsketen kan tot 10 juni via Facebook of door een mailtje te sturen naar info@kopiekoffie.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten