<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Pieter van Foreest bedankt u voor alle mooie initiatieven
Pieter van Foreest bedankt u voor alle mooie initiatieven (Foto: Brant-Simonis, Annelies)

Samen staan we sterk!

DELFT - Het coronavirus heeft de gehele wereld in zijn greep. Het is een moeilijke tijd die het dagelijkse leven op zijn kop zet. Het treft ons allemaal, fysiek, mentaal en emotioneel.

Op 19 maart heeft de regering bekend gemaakt dat de deuren van alle woonzorglocaties en kleinschalige woonvormen in Nederland gesloten moeten worden voor bezoek, zo ook de locaties van Pieter van Foreest. Hierop voortvloeiend heeft de zorginstelling ook besloten om de deuren van de ontmoetingscentrate te sluiten. Een boodschap die voor iedereen, maar zeker voor de cliënten en hun naasten, een enorme impact heeft.

Mooie initiatieven
Geen bezoek meer kunnen ontvangen is voor niemand leuk. Daarom is het hartverwarmend om te zien hoeveel mooie initiatieven zijn ontstaan om cliënten én collega’s op de locaties van Pieter van Foreest een hart onder de riem te steken en een glimlach op hun gezicht te toveren. Van tekeningen tot brieven, mooie plantjes en bloemetjes voor op de kamers, er zijn zelfs voor enkele locaties complete TV-schermen en extra iPads geschonken om te kunnen inzetten op videobellen. Pieter van Foreest wil iedereen bedanken voor het begrip en de genomen initiatieven. Het is hartverwarmend en meer dan welkom. Dank u wel!

Schenken
Misschien heeft u ook een leuk idee of wilt u iets geven of schenken. Dat kan rechtstreeks via een locatie, maar kan ook worden aangegeven via het formulier op de website: https://pietervanforeest.nl/coronavirus/warm-hart-voor-onze-clienten. Op deze wijze hoopt de zorginstelling dat alles eerlijk kan worden verdeeld.

Neem de landelijke richtlijnen van het RIVM in acht en zorg goed voor elkaar. Met elkaar doen we wat we kunnen, samen staan we sterk!

Cheyenne Toetenel

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>