<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De Laptop Challenge maakt onderwijs op afstand mogelijk
De Laptop Challenge maakt onderwijs op afstand mogelijk (Foto: )

Onderwijs op afstand

DELFT - Veel scholen bieden lessen of lesstof digitaal aan nu de scholen gesloten zijn wegens het coronavirus. Er klinken echter hier en daar signalen dat sommige leerlingen niet kunnen beschikken over internettoegang en ook geen eigen computer of laptop hebben. Willen wij onderwijs op afstand realiseren, dan moeten de voorzieningen wel beschikbaar zijn. De Delftse Uitdaging zet zich in om dit zoveel mogelijk te bereiken.

Maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Delft en Midden-Delfland hebben zo nu en dan een laptop of andere hardware nodig om hun doelen te kunnen realiseren. Vooral in deze tijd van digitaal lesgeven. Bedrijven gooien hun afgeschreven hardware soms noodgedwongen weg, terwijl ze een mooie en veilige tweede bestemming zouden kunnen krijgen. Daarom organiseert de Delftse Uitdaging een Laptop Challenge, om vraag en aanbod te combineren.

Veilig
Uw hardware wordt leeggemaakt waarna u een data vernietigingsverklaring ontvangt. Zo weet u zeker dat er geen bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Geheel veilig voor uw bedrijf.

Nieuwe eigenaar
De Delftse Uitdaging heeft geïnventariseerd welke maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen behoefte hebben aan een laptop, desktop, printer of beamer. Zodra de hardware is voorzien van nieuwe software wordt deze gematcht met een nieuwe eigenaar.

Doneren
Heeft uw bedrijf afgeschreven laptops, desktops, printers of beamers? Doneer deze dan aan de Delftse Uitdaging. Dat kan door het formulier in te vullen op www.delftseuitdaging.nl. Heeft u nog vragen, mail dan naar info@delftseuitdaging.nl of bel met 06 – 42177525.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>